אהמ... |כותרת|

אהמ... |כותרת|

היי לכולם. והיי לסילבר. נמ, 2 דברים: 1. לא חצלול, אבל אני חייבת לחלוק- אתמול בלילה חלמתי על אחד האנשים היותר מעצבנים שאני מכירה, והיותר רוסים שאני מכירה (בלי לפגוע ברוסים, אבל אני לא כזה מתה עליהם), כאילו- הקרצייה הכי מכוערת ביקום שלומדת איתי בכיתה.. אבל מה? חלום חביב! והיום בבוקר, רק כשקלטתי אותו בזוית העין קלטתי שזה היה חלום, ואני כזה לעצמי: אייייייייייייייייייייייייייייייייייייייכסהההההה!!!!!!! >< 2. הרבה זמן לא יוצא לי חצלול טבעי. האם זה קשור בעובדה שאני קצת עמוסה ולחוצה לאחרונה? איך מביאים חצלולים בלי טכניקות? (כאילו.. בלי בדיקות מציאות וכאלה.. כי פעם פשוט הייתי הולכת לישון ומחצללת.. יש דרך או משהו שאפשר לעשות כדי שהמצב הזה יחזור?) עזרה?... אוהבת דניאלה.

idoleli

New member
אהמ אהמ

תקראי רגע לאט לאט את ההודעה של עצמך ותראי כמה נמוכה ורדודה את נשמעת, גברת דניאלה. אם יש לך דעות מטופשות, עדיף שתשמרי אותן לעצמך.

makron2

New member
בחזרה לשלבים הראשונים

צריך לעבוד לפחות כמה דקות ביום על יומן חלומות כדי להחזיר את המודעות לחלום לרמה טובה. בלינק הבא של ורייטי של פרוט מעולה של חצלול לפי רצון. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=27&msgid=13833518

silverhawk

New member
בדיקות מציאות לא אורכות כ"כ הרבה זמן

והן בהחלט יעילות. אבל ההמלצה הטובה ביותר היא פשוט להתעסק קצת בנושא (לא בהכרח שימוש בשיטות המתקדמות, אלא רק להיות מודעת לו) - זה כבר מגביר מאוד את הסיכויים לחצלל. כמו כן, אם את זוכרת חלומות בצורה טובה,עוגן הוא תמיד אחד הכלים היעילים. בהצלחה!

אשכר

New member
תשובות

1. בנוגע לרוסי האיכסה מהחלום החביב: קורה לי לפעמים שאני מקבל מהתת-מודע שלי מידע על אנשים. כשאני ער יש לי הרבה מאד דעות קדומות על אנשים ספציפיים (רוסים, ערבים, יהודים, חברים, כלבים...) אבל בחלימה לפעמים אני מקבל מידע נקי יותר, בלי כל הבולשיט. קרה לי בחלימה שקיבלתי מידע על שמישהו מהשיכבה שממש שנאתי, שהיה אלים ויהיר, ובחלום הבנתי שדווקא הוא בן אדם מאד טוב (בקצרה), והמידע הזה גרם לי לראות אותו אח"כ ממש אחרת, בלי שיפוט. 2. חצלולים וחלימה מתרחשים יותר בקלות כאשר הדיאלוג הפנימי שלנו שקט יחסית, וכאשר יש לנו אנרגיה פנויה. הם מתרחשים בכל מקרה, אבל כשאנחנו עמוסים במחשבות ובהטרדות, המידע שמתקבל בחלומות הוא הרבה יותר מבולבל. כלומר - פחות צלול. בנוסף אנחנו זוכרים פחות אם אנחנו מתעוררים וישר מעסיקים את השכל שלנו בעניינים "רגילים". אם תקדישי איזה רבע שעה - עשרים דקות - על השעון מיד אחרי שאת כמה בבוקר בזכרון התחושתי, תזכרי כל מיני דברים מאד מוזרים שקרו בלילה.

המ, התשובות שלך הרבה יותר נורמליות- תודה!

הצחיק אותי- "1. בנוגע לרוסי האיכסה מהחלום החביב" XDDDDDDDDDDDDDDDD נמ, אולי (בקשר לסעיף 1). זה מה שקרה לי, שפתאום ראיתי אותו באור קצת שונה, וזה היה נורא איכסי><

וולפהרט

New member
העצות הרגילות:

1. בדיקות מציאות בכל רגע שקורה לך משהו רע במיוחד או טוב במיוחד: שאת ממש היית רוצה לגלות שהוא חלום\ שאת ממש תצטערי אם תגלי שזה חלום. בדיקת שעה מספיקה. 2. כתיבה בפורום (כן! זה עוזר!) בלי קשר, לפעמים יש תקופות יבשות, אבל אחרי כל שרב מגיע בסופו של דבר גשם, אז אל יאוש!

למעלה