אהמ אהמ...

eMiFrEaK

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

כל הכבוד!!!!

חחחח ../images/Emo45.gif

Guess whos back, back again Shady's back, tell a friend Guess who's back guess whos back....

angela12

New member
מה?!

שמו את פורמנו יקרינו מתוקנו וחביבנו ליד פורום תרופות ואסטמה או משהו כזה? מה זה? אה? מה זה?

angela12

New member
נשבעת לכם

הבנאדם שונא אותי אם הוא היה נשאר מנהל בטח היה מעיף אותי מהפורום, נכון? זה עושה לו כיף לקטול אותי מה אני אשמה? לא אני התחלתי אבל באמת לא תודו!

k k1

New member
ספירררר

הוא לא שונא אותך!! טוב ככה לפחות נראה לי..! למה את חושבת ככה?

Thierry Henry

New member
טוב..יש לך בעיות רציניות.

שום דבר לא נאמר נגדך. שאלת למה אנחנו ליד פורום אסמטה..מהסיבה הפשוטה...מסדרים את זה לי האלף בית... מה נגדך בזה? תפסיקי להגזים כבר.

Envenom

New member
כולכם להירגע בבקשה..

אני לא רוצה לראות כאן התקפות אישיות. ואת הנושא של "רז שונא אותי בגלל.." או "אני שונאת את רז בגלל.." מיצינו. באמת שמיצינו

angela12

New member
וקרין...

את לגמרי צודקת-חזרנו אבל זה בגללו! הבנאדם פשוט אוהב לריב, מה לעשות? כולה אמרתי משהו בלתי מזיק אבל הוא ישר חייב, נכון?

k k1

New member
התכוונתי שחזרנו לרשימת הפורומים

ובובה סדרו ת'עיניינים ביניכם!

angela12

New member
ווטאבר רשימת הפורומים!!

אני רבה עם כולם היום, אז כל מה שאומרים לי אני חושבת שזה קשור לזה!! יא שרוטה פרנואידית שכמותי!

angela12

New member
מה הסיפור שלי?

מה הסיפור שלי?! מה הסיפור שלי?!!?!?!אולי נשאל מה הסיפור שלך? כל הזמן אתה מוצא דרכים לעצבן אותי כיף לך עם זה!?!?!

Thierry Henry

New member
אני מוצא דרכים לעצבן אותך?

את סתם מתעצבנת מכל שטות שבכלל לא קשורה אלייך!! תפסיקי להקצין כל דבר שאומרים לך! רבאק שנייה וחצי אי אפשר ליהיות פה בלי שתתנפלי על מישהו...

angela12

New member
רק כדי שאני לא יחיה יותר בספק..

על מי עוד התנפלתי? או שאני לא יודעת? האם יש לי פיצול אישיות?

למעלה