אהמ, אהמ...

אהמ, אהמ...

כן. זהו. רק רציתי קצת צומי. עכשיו, כשסיימתי לקבל צומי, שני דברים: 1. כדאי שתענו ב"סקר הקליל" שלי, שכבר עבר משום מה לעמוד השני של הפורום, בחוצפתו כי רבה. אתם גם מוזמנים לשלוח לי בעניין מסרים עם הצעות, תגובות ורצון לעזור בבניית המשחק עצמו (כןכןכןכןכןכן!!!). 2. למה אפאחד לא מגיב במשחק? אנחנו עדיין תקועים מיד אחרי הליץ´ שנעלם...

BluePrint

New member
אין לי מה לתרום בנושא #1

אבל במספר 2: יש אנשים שמגיעים לפורום רק פעם\פעמיים בשבוע, יש מי שעדיין לא גיבש הודעה להמשך הדמות שלו, ויש מי שמשלב. הבעייה הנפוצה של משחקי TIC (ואנחנו רואים אותה חוזרת בכל משחק פורום שהתחיל כאן) היא ששחקנים קופצים (או נופלים) פנימה רק עם רעיון ל"דמות מגניבה" וללא מטרה ברורה. זאת גם הסיבה שאני עדיין לא נכנסתי. יש לי כבר רעיון ל"דמות מגניבה" אבל אין לי שום מושג מה היא תעשה שם. (חשבתי לשים אותה כדי שתרדוף אחרי הדמות שלך, אבל לא הצלחתי למצוא סיבה טובה למה) בכל מקרה, למה את עדיין לא הגעת למפגש הפורום שכל כך רצית להשתתף בו?

BluePrint

New member
לזה שהתחלנו לפני שבועיים

ההודעה של פומי, עדיין כאן בדף הראשון.

BluePrint

New member
כן......

נכון עדיין כולנו רוצים לעשות מפגש פורום אמיתי (במיוחד אם את באמת תריצי משחק FreeForm, כי כבר שנים לא שיחקתי בקבוצה), אבל יש מגבלות טכניות. אבל בשילוב עם שאר הרעיונות שקפצו באותו זמן זה נראה לי רעיון טוב למשחק, וגם זו כמעט פגישה. נכון שלא באמת רואים אחד את השני, אבל אפשר להפגש... כמעט.

למעלה