תפתחי דלתות אל נפשך תפתחי את ליבך
ש שיראלוש הבובה New member 25/12/05 #22 חיחיי...כנסו רגעע אין לי מושג איזה שיר זה... חחח איך קוראים לו?? ותעדכנו אותי בדבריםםם...
ט טלנובלה בדם New member 25/12/05 #26 לא היא מתכוונת לשיר הראשון לא?! זה שיר שהם שרים קוראים לו "את האחת" אבל הוא עוד לא יצא...הם פשוט שרו את זה בצילומים של שמחה..
לא היא מתכוונת לשיר הראשון לא?! זה שיר שהם שרים קוראים לו "את האחת" אבל הוא עוד לא יצא...הם פשוט שרו את זה בצילומים של שמחה..
א אדווה המאמי New member 25/12/05 #24 ואווו בררר לא הייתי פה כמה שעות תמימות ושאני חוזרת אני מגלה מסיבה.. יפה יפה
ט טלנובלה בדם New member 25/12/05 #27 סיימנו את אא"ל...עכשיו הזדמנות שניה אא"ל=>אשמור את ליבי... "מחפש לחזור אלייך אל האור שבעינייך...
א אדווה המאמי New member 25/12/05 #30 אופס.. חחחח.. יאלה שורה הבאה התמונות שבעיניים מחזירות אותי אליך
ב ברוש הבובעע New member 25/12/05 #33 ממשיכה../images/Emo70.gif מתהלכת יחפה אל המחר מחפשת יד רכה ואת בוכהההההההה
ב ברוש הבובעע New member 25/12/05 #34 בא לי להמשיך עוד../images/Emo3.gif אם תתני לי הזדמנות שנייה אשמור לבך אשמור מכל צרה
א אדווה המאמי New member 25/12/05 #36 ממשיכה אתן חיי למענך אם רק תאמרי לי אל תלך אני רוצה להיות כהן בשבילךךך... חרגתי לשורה וחצי.. חחחחחחח
R rotemv0 New member 25/12/05 #37 ממשיכה-המשכתי קצת יותר ../images/Emo9.gif מחשבות רצות אליך לא מפסיק לחשוב עליך את בשלך עצוב לי כל כך
ב ברוש הבובעע New member 25/12/05 #38 ממשיכה מחשבות רצות אלייך לא מפסיק לחשוב עלייך את בשלך עצוב לי כל כך [סורי הייתי חייבת 3 שורות ]