*אהמ אהמ*

vegan girl

New member
*אהמ אהמ*../images/Emo168.gif../images/Emo85.gif

בושו לכם ועם הארץ!! למי היה מומולדת ביום שבת ואתם התעלמתם??????!!!!!! זה שאני כזה גאון מדופלם ושכחתי תסיסמה למחשב שלי ושהמחשב השני לא עובד לאאאא אומר שבא גל גדול ושטף אותי! עכשיו תתחילו לשרשר!

vegan girl

New member
עוד משהו ../images/Emo168.gif../images/Emo85.gif

הודעה זו לא ממוענת לדאפי, דפי ונדיה שהיו נחמדות וחמודות והתקשרו להגיד לי מזל טוף...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאפשר בכל זאת לאחל לך קצת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif תמרושעעעע שליייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תמשיכי להיות אחת מהאנשות המאאאגניבות ביותר שאני מכירה, שיהיה לך המון בהצלחה עם כל הקטע של התיכון ושהאנשים הזנותיים האלה שאחראים על החינוך וכל השיט הזה ייתנו לך ללכת לאיזה בצפר שאת רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני כבר מתגעגעת מיליארדים, והמתנה תגיע בזמן הקרוב../images/Emo13.gif אוהבתותך הכי הכי הכי הכי ביקומיישנס מיי לאבבבב../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif ומזללללטטוףףףף../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

vegan girl

New member
השנה אין להם ברירה ../images/Emo168.gif../images/Emo85.gif

הם חייבים להרשות לי.... עשיתי אתמול בחינה לבצפר של נדי

faith2

New member
../images/Emo10.gif

אני מצטערת
ואם היתי יודעת- אני מבטיחה לך שהייתי נועצת הודעה כאן בשבילך
יש לי בעיה עם תאריכי יום הולדת
אבל אבל אבל, שהיה לך המון המון המון מזל טוף ילדונת
תמשיכי להיות מדהימה ככה גם בעוד 120 שנה שאני הולכת לאחל לך בהמשך...
אז המון המון מזל טוף, אושר ובריאות עד 120 פלוס שנתיים (להיות לארג'ית איתך)

Tinkerblack

New member
רק האינרנט שלי עובד היום

עד עכשיו הוא לא היה עובד וגם עכשיו הוא לא בהישג יד מי שמע על אירנטנ בחדר של ההורים?!?! אהה?!?! בכל מקרה אמרתי לנדיה שתאמר לך מזל טוב בגלל שחסמו לי את המספרים בטלפון ואין לי ת'מפסר שלך חסמו לי ת'זיכרון נכון שעצוב?!?! פלוס הקו של הבית מחליט לפעמים לעבוד ולפעמים לא מזל טוב

vegan girl

New member
נדי אמרה לי

אני עושה עכשיו בייסיטר ונחשו מה!יש פה אינטרנט!!!

YaEloNeT

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

היה לך יומולדת
נמ.. מזל"ט

למעלה