אהממ.. כנסו, בבקשה.

חפציבה7

New member
אהממ.. כנסו, בבקשה.

חח קודם כל.. היי , אני חדשה כאן, קוראים לי שהם (כמו שוהם רק בלי ו'), אני עולה לכיתה ח', ואני מהצפון (מעלות) :) אהממ.. תקשיבו, אני התחלתי לצפות ב'ורוניקה מארס' מהעונה השניה, ואני כ''כ כ''כ כ''כ כ''כ רוצה לדעת עוד ועוד על העונה הראשונה כי תמיד יש את החלקים בעונה השניה שאני לא מבינה בגלל שלא ראיתי את העונה הראשונה. אני יודעת שזאת טרחה, אבל בבקשה! לפחות סתם, תספרו לי על העונה הראשונה! בבקשה! אם מישהו באמת חמוד ורוצה להסביר לי יותר טוב שיצור איתי קשר באיסיקיו- 248012581 או במסנג'ר- [email protected] תודה רבה רבה רבה רבההה (:) שהם 3>

orale12345

New member
אמ...

תיראי אני חושבת שזה קצת קשה להסביר על העונה שאת לא ראית כי יש חלקים שאת צריכה לראות ולא רק לקרוא אני בשמחה אספר לך מה קורה אבל קחי עצה ממני לחי לבלוק בסאטר תסקרי את כל העונה הראשונה בסוף שבוע אחד ואז החיים שלך יהיו הרבה יותר קלים.

Nitzan122

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני מצטרפת להצעה של אור- תנסי להשכיר את העונה הראשונה באיזה ספריית וידיאו או להשיג אותה בדרכים "אחרות" כי באמת שזה הרבה יותר טוב מאשר סתם לקרוא תקציר של זה... אם את בכל זאת רוצה שנספר לך- אם אני לא טועה יש כמה עמודים אחורה תקצור של העונה הראשונה ואם את לא מוצאת תגידי ונסביר לך

חפציבה7

New member
תראו..

התחלתי לראות את הפרקים בערוץ 10, וקראתי די הרבה על העונה הראשונה אבל עדיין.. אני רוצה עוד לדעת. אין לי שום בעיה להבין, ולא התכוונתי שתספרו לי את כל העונה מההתחלה נגידד.. תספרו לי על אייבל קונץ, או על ורוניקה-לוגאן.. אם אתם מבינים למה אני מתכוונת.. ואין ספריית וידיאו קרובה לעיר שלי :|

irene17

New member
קודם כל - ברוכה הבאה!

ודבר שני יש לי הצעות לבעיה שלך. אם אין לך בעיה לקרוא באנגלית איזה 10 עמודים על כל פרק, יש לי אתר/פורום מעולה שעשה ניתוחים לפרקים. אם לא, אני מוכנה לעשות לך "חפיפה" במסנג'ר או משהו, ככה תוכלי לשאול אותי מה בדיוק את רוצה לדעת כי זה קשה להקיף את כל העונה, תמיד יש מלא פרטים ששוכחים. בקשר ללוגן וורוניקה, זה נושא ש*מאוד* מעניין אותי אז יש לי הרבה מה להגיד.

n s 92

New member
כמובן שאת יכולה

לקרוא את התסריטים של הפרקים אבל אני חושב שתביני אותי אם אני אגיד לך שזה לא כמו לראות את זה, מהמון סיבות, שלדעתי השתיים העיקריות הן: א: את צריכה לחוות חלק מהרגעים בסדרה, אחרת פשוט לא תרגישי את אותה אהדה/שנאה/חמלה/כל תחושה אחרת כלפי כל דמות מהסדרה. ב:בעונה השנייה רואים הרבה פעמים דמויות ופלאשבקים מהעונה הראשונה ואת לא תוכלי להבין על איזה קטע מדובר גם אם יכתבו לך מה קרה בו - כי את פשוט לא יודעת איך נראה המקום ומה הייתה האסוציאציה. וזהו.

חפציבה7

New member
אהממ..

כנראה שאתם מבינים אותי מההודעה הראשונה שלי. מצטערת, לא הסברתי את עצמי טוב אני רוצה שתספרו לי בקצרה על כל מיני דמויות, והיחסים ביניהם, ומה הקשר שלו איתה.. האמת שאני מנסה להוריד עכשיו מהאמיול את כל העונה הראשונה, אבל זה ממש ממש איטי. אם יש דרך אחרת יותר מהירה, בבקשה תגידו לי איך תודה :)

orale12345

New member
לדעתי ....

גם כדי ממש ממש להכינס לאווריה של הסדרה את צריכה לראות את האווירה של העונה הראשונה כי בעונה השנייה היא משתנה בגלל הרבה דברים שקרו במהלך העונה! אהההה ודרך עגב ברוכה הבאה

sweet shir

New member
ברוכה הבאה! :]

אני שיר, בת 13 וחצי מרעננה. השתלבות נעימה!

למעלה