אהמממ...

אהמממ...

היי אני גם מהצופות מהצד ולא ממש נוטה להשתתף,כי לרוב אומרים פה גם את מה שאני חושבת לעצמי... הפעם החלטתי לשתף אתכם בהתלבטות שיש לי. כפי שכבר כתבתי על עצמי, כשראיתי שקיים פורום שכזה שמחתי מאוד ואפילו הרגשתי שמצאתי פינה חמה. הרבה זמן הרגשתי (וההרגשה לא נעלמה , עדיין, לא לגמרי...) חוסר ערך בגלל היותי שמנה וגם בגלל שזה מה שהסביבה הקרובה משדרת לי ואני בעקבותיה...(וגם בעקבות קשר ארוך שבו הוחבאתי עקב היותי שמנה)אבל הקשר נגמר.... אני, לעומת זאת, מרגישה ויודעת, למשל, שאני נורא יפה וסקסית כמו שאני, אבל... מאחר ואני שומעת מכל הצדדים והכוונים שרזון זה בריא וכו´ וכו.. זה מחלחל כל כך עמוק פנימה שאני מתלבטת לגבי מראי החיצוני. האם לעשות דיאטה כדי להעלות את הביטחון העצמי וכמובן גם את מספר האופציות למציאת בנזוג? או, להישאר כמו שאני, אבל איך לעזאזל, אני יכולה לגרום לעצמי להרגיש טוב גם ככה כשיש כל הזמן ביקורת מסביב? אודה לכם אם יש למישהו איזשהיא תשובה בשבילי... נ.ב אני , בתוך תוכי, עמוק פנימה, אוהבת את עצמי, אבל אני מאוד מבולבלת... תודה!

חמודה,

אני לא חושבת שאנחנו יכולים לומר לך מה לעשות. התשובה צריכה להיות טמונה בך. לדעתי את ברת מזל שאת אוהבת את עצמך ויודעת מה את שווה אבל את בעצמך אומרת שהביטחון העצמי שלך נמוך. אני נמצאת באותה הבעיה אבל העניין הוא שאסור לחשוב שכל בעיותינו תיפתרנה אם רק נוריד במשקל. אסור לתלות את כל תקוותינו וציפיותינו בהרזייה. אני מכירה הרבה בחורות רזות שקשה להן למצוא בן זוג. אני מודעת לכך שהשומן יוצר המון מגבלות ומחסומים אבל זה גם תלוי במה שאת מקרינה. בכל אופן, את צריכה להגיע להחלטות אלה לבדך ואני מאחלת לך (ולי) המון המון בהצלחה. :)

כרוביתוש מתוקה

הכי הכי חשוב בעולם שאת תרגישי טוב עם עצמך ועם מי שאת, ואל תתני לאף אחד אחר להשפיע על זה, את צריכה לעשות מה שטוב לך בלבד ולמה מה שאחרים רוצים. אך יש לי שאלה, בקשר לקשר שלך שהיה אם הוחבאת? אז למה נשארת שם? תראי חמודה אם תרצי לעשות דיאטה, וזה יעשה לך טוב אז אני מאחלת לך רק בהצלחה יקירתי, ואם לא תרצי לעשות, וטוב לך כמו שאת אומרת איך שאת אז זה מה שהכי חשוב ושכולם ..... את החשובה, ולא אחרים. אישה יפה.

avielss

New member
כרוביתוש-שאלונת לי אליך

את חולה?מרגישה טוב? בטוחה? אני מזמין אותך להכנס לגלריות דף 2 הכרובית הקטנה והחייכנית טוענת ל"מכוערות" נו באמת.....

למעלה