אהממממ, היי לכולם....

אהממממ, היי לכולם....

טוב, כפי שאתם מניחים (ואתם צודקים) אני חדשה פה, קראתי את מה שכתבתם, כמעט הכל, פשוט כבר מאוחר ואני עייפה..... רציתי לדעת משהו.... אני בת 28, לא הייתה לי מערכת יחסים רצינית, חוץ מאחת ששברה את לליבי לרסיסים והסתיימה (הרבה אחרי שניתקנו קשר) בהתאבדות של הבחור....(בסוף החודש זה יהיה ארבעה חודשים למותו), ורציתי לדעת, האהבה תמיד כל כך כואבת? כי גם ככה אין לי הרבה אמון, אולי בכל זאת תוכלו לתת לי ,ככה, קצת, ניצוצות של אהבה, רק קצת, בבקשה? ממני, שבתוככי ליבי אני אופטימית.... יונית...

יוניתוששששששששש

נשמה בונבונית שלי! איזה כיף לראות לך כאן
ברוכה הבאה.. לשאלתך אתייחס מחר.. כרגע אני קצת.. מעופפת..

עיניים

New member
../images/Emo141.gif יסורי האהבה,,,,,

אז אני קוראת את דברייך, וחושבת לעצמי: אילו גורלו (מותו) של הבחור נקבע מראש, הרי שמוטב שהקשר בינכם הסתיים (ואפילו שליבך נשבר לרסיסים) - בטרם התאבד, כיוון שאיני רוצה לחשוב באיזה מצב היה ליבך אילו המקרה היה מתרחש בעודכם בתוך הקשר,,,,, ולשאלתך - כן. האהבה - על כל הטוב והיפה שבה, גם כואבת בהרבה מקרים, אם כי לא תמיד בגלל שברון הלב, אכזבה או בגידה. לפעמים, כל כך אוהבים, כל כך טוב לך - שכל נשימה, כל שאיפה, כל נשיפה- גורמת לך כאב בצלעות, בבטן, ואפילו בלב,,, אם ליבך פנוי, אם נשמתך פתוחה - האהבה כבר תמצא את הדרך להתנחל אצלך. מאחלת לכולך אהבה מטורפת שתהיה דו-סיטרית,,,,

מייקי69

New member
איזו סאמאטוחה !

מה בישלו לך, הא? התאבדות? ככה, על ההתחלה? וואללה, מזל שאת עדיין חיה, מה אני יגיד לך. ואני צינית נורא - כי זה כזה... לא פייר כזה. מה פתאום דראמה כזאת. מה דראמה. טרגדיה. ועוד עלייך. או קרוב אלייך. ועוד על האהבה הראשונה. פחחחחחחחחחח. יאללה, להתנער, חבובה. אין דרך אחרת. מה אמון - שו אמון. אהבה זה חיים, מותק. מה, לא אמרו לך? אהבה זה לא מוות. אהבה זה אויר, זה שירת הלב הראות האיברים כולם, הנשמה. שירת העשבים ! אהבה מביאה לך איזו מלאות בפנים, איזו קלילות מרחפת. הצבעים נראים שונים. העולם מריח אחרת. חבל"ז !!! אסור לבזבז רגע!!!! רסיסים? כאבים? למה? מה, זה "תופעת לוואי" הכרחית?- לא כתוב בשום רצפט שיצא לי לראות. אוהב לא אוהב - זה ככה קורע מבפנים - אבל כמו בשיעור התעמלות טוב. מותחים שרירים ומרגישים כייף ועונג. יא - אוהב. אמא´לה, איזה כייף!!! תגידי, את חושבת שכל העולם מזוכיסטי? - כולם מחפשים אהבה כדי לסבול קצת? - תשמעי - יהודים זה יהודים. אוהבים לסבול. אבל כל היתר? יאללה, יא צעירה שכמותך! שנסי מתניים וצאי לציד. בכייף, עם שיר בלב. ועם ידיעה שזה הכי הכי בעולם. ואל תדאגי. את לא תתרסקי כל כך מהר. אנחנו פה. לא ניתן לך. לא נרשה. את החצ´קונים והרסיסים של פעם תשאירי מאחור. הלאה. הלאה. היית שם. התרסקת. מיצית. עכשיו אל האור. קדימה. נ.ב. אפשר להצטרף?

אטיוד5

Active member
גדול עלי

למה הוא התאבד? כלומר, זה תמיד עניין של מבנה נפשי. אבל יש גם טריגר. תרוץ. מהו? זה קשור בך?

russo1

New member
כולם אומרים לך כן, היא כואבת

אבל זו רק חצי מן האמת כי האהבה היא החיים והחיים, מה לעשות, כואבים למת כבר לא כואב כלום ויש גם כמה אנשים שהם מתים בעודם בחיים לא מרגישים שום דבר לא קשורים לאף אחד פשוט מתים לא כואב להם כלום אבל גם לא שמח להם לא נעים להם לא מרגש להם לא כלום. ככה זה בחיים אם את אוהבת מישהו הרי שאכפת לך ממנו כואב לך כשכואב לו שמח לך כששמח לו נעים לך כשנעים לו לפעמים, סתם ככה, בלי שום כוונה רעה הוא עושה משהו שפוגע בך וזה כואב נורא דוקא בגלל שזה הוא שכל כך אכפת לך ממנו אבל בפעמים אחרות הוא עושה משהו נהדר ואת מרגישה בשמיים כי זה הוא עשה את זה וזה מה שעושה את זה כל כך יפה. החיים הם חוויה מפחידה אבל נהדרת למען האמת זו החוויה הטובה ביותר שתהיה לך בחיים את יכולה לוותר עליהם למות בעודך בחיים אבל ההמלצה שלי תחיי!!! תכאבי, תתרגשי, תשמחי, תאהבי, תיפגעי, תכעסי, תשלימי, תחבקי קחי את כל החבילה את הטוב ואת הרע גם אם בנקודה בה את נמצאת כעת נדמה כאילו המאזן הוא לרעתך, זה שווה את זה

למעלה