אהם.

crysania

New member
לדעתי, סרט מצויר ע"י אלמור יהיה טוב

כדאי לעשות אחד מצויר לחברה קצת בוגרים יותר שיכולים לסבול סרט ארוך במיוחד. שיהיה בדיוק ע"פ הספר ושיחסירו רק קטעים בודדים מאוד. אבל בעקרון צריך לירוק על סרטים שעושים לספרים, הם מפקששים לך את כל האווירה, מציירים לך במדויק את הדמויות והתנועות שלהן, מראים לך קטעים שהדמיון היה תופס מצוין ושמים שירים תקועים.... אז אני בעד ונגד... ואולי שטרייסי היקמן ומרגרט וויז יוציאו ספר שמיועד להיות תסריט לסרט...

crysania

New member
טוב, קראתי את הכל כאן והגעתי למסקנה

.... טוב, הגעתי למסקנה הזאת עוד הרבה זמן לפני שקראתי כאן הכל פשוט עכשיו אני גם אפרסם אותה...
טוב, דווקא יהיה מעולה לרומח הדרקון אם יצא סרט מצליח בסגנון שר הטבעות- הרבה כסף, הרבה מעריצים, הרבה תהילה ומושך לקרוא את הספרים. ככה רומח הדרקון יצבור יותר ויותר מעריצים ואופוס האדיוט יתחילו לפרסם את כל הספרים.. רומח הדרקון יהיה נודע לכל ויהיה סבבה! אבל צריך לעשות את הסרט על רשומות... כי זה הבסיס. וחסר לאוויל שאפילו יחשוב על לעשות סרט על אגדות!!!!!!!! כי ככה הדמות של רייסטלין תיהיה בזויה ומגעליה ושווה לפח. אז חסר לכם! ואני באמת נשבעת לכם שאם יהיה איזה במאי שירצה לעשות על אגדות סרט אני אצה בהפגנות ואמשוך אחרי קהילה גדולה! אה!! אתם יודעים מה, שום הפגנות.. אני פשוט אשלח רוצח שכיר כדי ש"ישכנע" את הבמאי האידיוט לא לעשות על אגדות... טוב, ויהיה גם מעולה אם ישתמשו בשיר של לינקין פארק על לאורנה באחד מהקטעים בסרט (אם יהיה...בלה בלה בלה). ז'תומרת, לא שיר ממש על לאורנה אבל אם תקשיבו למילים זאת לאורנה לאורנה! וגם הגיטרות ברקע אומרות שלמרות הכל הכוסית המעונה הזאת קשוחה ויש לה ביצים... אהמ.. סתם בשביל המשפט. אם מישו מעוניין לשמוע, אז לשיר קוראים it's easier to run והוא נורא יפה! ממליצה בחום!

למעלה