אהם...

מוריייי

New member
אהם...

טוב אז נכנסתי רק לאמר שהיום הופיעו לי פסים ורודים (זה לא אמור להיות כחול?) וחוץ מכאבים בחזה שהופיעו ככל הניראה לאחר הביוץ ונעלמו כבר מלפני כמעט שבועיים....לא הורגשה שום תופעה...לא כאב לי בצד, לא כאב לי הגב הייתי בטוחה כבר שבכלל לא היה לי ביוץ ולכן הווסת לא מגיע... החודש הזה לא השתמשתי בחום השחר אבל ביום ה30 למחזור מדדתי חום והוא היה גבוה 36.7 יום לאחר מכן הוא היה 36.6....יומיים למחרת הוא ירד ל36.4 ואתמול שראיתי שהוא עדין לא מגיע...מדדתי שוב וראיתי שהוא עומד על 36.7 והיום הוא כבר טיפס ל36.8 והחלטתי שבשביל להפסיק לחשוב על מתי הוא סוף סוף יגיע....עדיף שאני יעשה בדיקה ומקסימום....זה לא זה אז תודה לכולן...הייתן נפלאות למרות שלא דיברתי יותר מדי...אבל נעזרתי הרבה במידע שנתתן לי מפזרת על כולכן אבקת הריון

פּוֹנְג

New member
פסים ורודים הם כמו הכחולים../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo13.gif

רק בערכה של חברה אחרת. מזל טוב

k27

New member
בלון||דבר ראשון המון המון מזל טוב

דבר שני,זו הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום (בדר"כ אני קוראת)ומה קרה שהחלטתי להגיב? אז ככה כמו שכבר אמרתי אני מהמשתתפים הפאסיבים של הפורום וכשקראתי את ההודעה של מוריי מלפני כמה שבועות שבה היא כתבה על תאריך המחזור שלה (23/5)ומכיוון שזה היה גם התאריך שלי החלטתי "לעקוב" ולקוות בשביל שתינו,אני עדיין לא קיבלתי,עשיתי בדיקה היום בבוקר שיצאה שלילית למרות זאת אני עדיין אופטימית כי המחזור שלי בדר"כ בין 32-35 ימים והביוץ הוא די מאוחר...צחר בבוקר אבדוק שוב וקווה לשני הפסיים המיוחלים מי יודע?סוף טוב יש לא רק באגדות... אז מוריי,שוב המון מזל טוב מאחלת לך אושר בריאות הצלחה ושנכל יעבור בשלום

k27

New member
צחר=מחר,וקווה=ואקווה הפסיים=הפסים ו

אני עוד בהתרגשות....

מזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

וואו! שמתן לב איזה שבוע פורה יש השבוע? מלא פסים כחולים וגם ורודים

6ליהי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

המון
לרגל הפסים הורודים...(את מקורית
), שיהיו לך 9 חודשים קלים ו"משעממים"!

למעלה