אהם...

עוגייה

New member
אהם...

אז ככה- בפרק שבמקרה משודר עכשיו ("מי רוצה גלידה?") אנלא זוכרת מי אמרה שהאיש יכל להכנס כי הוא היה בן תמותה, והן לא. זתומרת, ברור שהן immortal (לא יודעת איך בעברית) ובתוקף זה, איך יכול להיות שפרו מתה?

הוגו

New member
../images/Emo58.gif תשובה

פרו לא מתה פרק הזה, היא מתה בעונה 4 , immorta= בן תמותה = לא יכול למות בחיים חיי תמיד והם אמרו שהוא בן תמותה שהוא לא יכול למות הם לא אמרו שרק הוא יכול להיכנס למשאית.

הוגו

New member
וכשאני מתכוון לא בנות תמותה......

היתבלבלתי קצת הן לא בנות תמותה ולא בנות אלמוות הן מכשפות כמו שכתוב מתחתי(בהודעה) וזה נכון מה שאופל אמרה היא צודקת לחלוטין!

Charmed 4ever.

New member
פרו לא מתה בפרק הזה אולי אבל...

היא לא מתה בעונה הרביעית אלא בסוף העונה השלישית..

Ophel McNeil

New member
מה?

אמרו שהן לא בנות תמותה, לא שהן בנות אלמוות. בני תאלמוות אלה כאלה שלא יכולים למות, או לפחות חיים הרבה הרבה זמן וקשה להרוג אותם (אורות לבנים). מכשפות בהחלט יכולות למות, רק שהן גם לא בנות תמותה רגילות, ואלה היחידים שיכלו לפתוח את משאית הגלידה (שימי לב להבדל, כאן, כשאומרים בני תמותה - מתכוונים לאנשים מחוסרי קסם). ואם כבר הפרק הזה, אולי בגלל שהייתי עסוקה בעוד הרבה דברים במקביל - הוא ממש לא נורא כמו שזכרתי. זכרתי פרק משעמם עם ליאו בתספורת גרועה, וקיבלתי פרק ממוצע עם ליאו חמוד
כרגיל. חוץ מזה, בפרק בו מגלים שקול הוא שד קול היה ממש יפה....
משונה.... ופרו מתוקה. חבל שהיא מתה....

Charmed 4ever.

New member
הן כן בנות תמותה..

אבל הן לא אנושיות ולכן הן לא יכלו לפתוח את הדלת..

הוגו

New member
הן לא זה למה שהן לא יכלו לפתוח את..

הדלת ורק אבא שלהן שהוא בן תמותה יכל!

הוגו

New member
חחחחחח*מתגלגל מצחוק*.....

איזה צחוקים עם השפה של ליאו ונטלי אני מתפקע חחחחחחחחחחחח......... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ איזה צחוקים עם השפת לשון שלהן חחחחחחחחחחח.....

הוגו

New member
חחחחחח*המשך*

איך פייפר הקפיא את נטלי ואז פרו אומרת לה פייפר הקפיא אותך ועושה פרצוץ מצחיק הלוואי שהיתה לי תמונה שלה חחחחחחחחחחחח...

Ophel McNeil

New member
מסנוורת ע"י האור הלבן.

אכן כן, גם אני. פרק ענק! אין ספק שמדובר בפרק הכי טוב בעונה! כשפרו אמרה לנטלי שפייפר הקפיאה אותו ("יפ!"
), וכשאיימס אמר לנטלי "אני שומע מישהו בא?.... לא, אני שומע מישהו הולך!".... איזה פרק נפלא! רק מה, תירגום חרא, חרא! "כוח השבוט הופך לסמרטוט." ?!?! מה לעזאזל?? "זוהר כוכבי." הנה לכם תרגום חופשי להקרנה אסטרלית....
רק דבר אחד הפריע לי. כשליאו (
) אומר לפייפר שסוף סוף, אחרי כמעט שנתיים, הם יכולים להתחתן, הוא מחייך, פרו ופיבי משתגעות, ורק פייפר - כלום, נאדה. מחייכת מעט, אבל כאילו זה ממש לא משהו יוצא דופן. תגידו שזה בגלל שהיא עדיין בהלם מזה שהיא וליאו סוף סוף יכולים להתחתן, אבל אני לא קונה. שירבו פרקים כאלה....

הוגו

New member
אני מסכים איתך ב 100% אבל איזה ....

צחוקים היה בפרק הזה פרק השנה ממש פרק טוב צחוקים לחימה יפה כול נלחמו באימונים רגש דרמה הכול פרק הכי טוב

p3

New member
../images/Emo19.gif

פרקים שמונה, תשע ועשר, שהיו זכורים לי כדי גרועים, היו דווקא נחמדים... לעומת זאת, פרק 11 שזכרתי כגדול, לא היה עד כדי כך טוב...טוב, אבל לא עד כדי כך... בכל זאת עדיין אחד הפרקים האהובים עליי... וזה היה כזה מצחיק עם ה- piper froze ya! וה- i´m rejecting your deflection! (סליחה מראש על סגיעת אחטיוו). פרק 9 עלה אצלי קצת בסולם סדר העדיפויות, הקטעים שפייפר הצליחה לצאת לרגע מהדיבוק היו ממש חזקים... הולי שיחקה פשוט מעולה!!! כתמיד... אני לא רוצה להודות בזה, אבל נדמה לי שהיא ממש מתחילה לתפוס את המקום של פיבי כדמות האהובה... וואט ד´ה הל איז הפנינג טו מי!!!!!?????? בלה.

למעלה