אהם אנשים

עלפית

New member
אהם אנשים

נכון שזה יהיה נחמד אם נעשה מפגש פורום בפסח? רגע רגע! אל תגידו ישר לא. אני לא מתכוונת לכזה מפגש פורום שנפגשים באיזה קניון, אוכלים פיצה ואז מתנחלים אצל מישהו בבית ורואים סרטים. אני מדברת על זה שנפגש ונעשה משחק תפקידים בשטח. זה יכול להיות ממש נחמד! כל אחד יבנה לעצמו דמות לפני, ואז יגיע מותאם לתיאור. למשל המגים ילבשו גלימות (טוב נסתפק בקפוצ´ונים) באדום שחור או לבן, האלפים יעשו צמות וכל מיני דברים נחמדים כאלו! ואז נשחק באיזה מקום נחמד. ואם אנחנו כבר בעיניין של מקום נחמד לשחק בו - אז יש בעומר מקום ממש מתאים. זה לפני העיר, יש שם דשא ואנדרטה וגשר שעובר מעל נחל ואז השביל ממשיך אל מאחורי הקן של הצופים (משם נתרחק) ויש שם עצים ואת הנחל שוב רק יותר גדול... זה יכול להיות ממש נחמד.
אהההההה נסי הפרההההה היא מעלה גרההההההה
ו.. למקרה שתהיתם עומר זה חמש דקות מבאר שבע.

ayana

New member
נחמד אבל..

אני חוששת ששכחת שלא כולנו מאותו אזור אני בכלל מרמה"ש שזה ליד תל אביב איך אני אגיע לבאר שבע???

snift

New member
אני חושב שמקום ממש טוב למפגש פורום

יכול להיות בכנס ביגור ברעננה. יהיו שם משחקי תפקידים, וחלקנו בטוח נהיה שם.

BlueBeIl

New member
זאת אני, עלפית, שיניתי את השם.

דבר ראשון אני יודעת שכולנו לא מאותו אזור (כאילו דה
) פשוט אני ממש לא יכולה להגיע למקומות אחרים אבל יש פה אנשים אחרים שעומדים ברשות עצמם (או ברשות התחבורה הציבורית) והם יכולים להגיע לכל מקום. אז הצעתי את עומר. ו.. לביגור אני לא אגיע די בטוח, ויהיה יותר נחמד לעשות משהו קטן של הפורום שלנו...
אההההה נסי הפרה היא מעלה גרהההההה היא אוכלת הרבה עשב!

BlueBeIl

New member
כן, טוב, אתם יודעים,

יש כאלו דברים שנקראים אמצעי תחבורה ובעזרתם ניתן להגיע לכל מיני מקומות שהם לא הבית שלכם בארצנו הקטנטונת.

Ga-Ga

New member
למה שאנחנו נצטרך להגיע עד המקום

שטוב לך? אולי פשוט כל אחד יגיד מאיפה הוא ונקבע אזור שהיא קרוב לכולם וכולם מסכימים עליו?

BlueBeIl

New member
אני רק הצעתי את המקום שלי, לא אמרתי

בואו אליו. לי פשוט מאוד קשה להגיע למקומות אחרים כי אני לא נוסעת באוטובוס לבד. כן כן יופי אני מפונקת אז מה????

אודין

New member
מפגש פורום באמת יכול להיות נחמד אבל

מאחר והרבה מאיתנו לא מבוגרים, יש לנו דבר שנקרא הורים. דבר שמקבל התקף לב כשהוא קורא על חטיפות של אנשים שהכירו בפורומים, ושבץ כשהוא מגלה שהילדים שלו משתתפים בפורומים כאלה.

דרגורן

New member
למצבים כאלה הפתרון היחידי הוא

כנסים כגון ביגור או פנטסי-קון... ככה במקום לומר "אני הולך/ת לפגוש חברים מהפורום (חס וחלילה)" אפשר להגיד "אמא/אבא, יש כנס של XYZ אני יכול/ה ללכת?"....

BlueBeIl

New member
ואתה יודע מה תהיה התשובה?

"לא! בימים כאלו פשוט אסור לעזוב את הבית..." חוץ מזה, שכנסים לא מעניינים אותי במיוחד. מפגש פורום זה הרבה יותר טוב.

BlueBeIl

New member
Good news!!!!

אימא שלי אמרה לי במפורש שאני יכולה לנסוע לבד לכל מקום שאני ארצה!!! Horey!!!! זאת אומרת שאם תעשו מפגש פורום בתל אביב או משהו אני אבוא.

רעיון נהדר, מקסים

אבל אני מסכימה עם אודין- ההורים שלי דואגים לי שאני הולכת לקניון... אלא אם כן אני עם אנשים שאני מכירה אישית- יש כאלה בפורום אבל אני חוששת שלא יכולים- חוץ מזה, זה נהדר שפתרת את בעיית המיקום-אבל מה אם אנשים אחרים?

למעלה