אהם...<אהם!>

אהם...<אהם!>

אני רוצה להלחם בתופעת ה נצל"שים וה
ששוררת בפורום בזמן האחרון, זה פשוט....____ הפטרי-משו לא היה מעלה על דעתו שככה יזלזלו בו! אבות הדיסק בבדאי מתהפכים בקברם (אם יש להם מקום) הקץ לנשלץ!

ויימס

New member
מה הבעיה עם נצל"ושים?

עדיף לפתוח הודעה חדשה על כל שיהוק קטן, כמוך? אבל ברצינות.... למי אכפת?! שכל אחד יעשה מה שבא לו.

TheBursar

New member
נצל"ש

רק רציתי לומר לכולם שאני משועמם בבית ואין לי כוח להכין שיעורים בכלכלה... ועכשיו לנושא שהרבה זמן לא דנו בו כאן... הגילדות גילדה שלא זכור שלי שנתקלתי בה היא גילדת רואי החשבון. כשלוקחים עיר בסדר גודל כמו אנק-מורפוק והיקף המסחר שיש לה הייתי מצפה שתהיה גילדת רואי חשבון. כמו הדיון שהיה לנו לפני מספר חודשים טובים על עורכי דין....

lordsot

New member
מה זה?????...

למה לכם יש שעור כלכלה ולנו אין??? זה בגלל שאני אוקראיני נכון??? הם שונאים אותי!!!!!!!

Maladict

New member
אנחנו לא שונאים אותך בגלל שאתה

אוקראיני. יש מלא סיבות לזהת אבל זאת לא אחד מהן. אנחנו פורום לא גזעני. אנחנו שונאים את כולם ללא הבדל דת מין גזע דת או לאום.

sonaku

New member
נכון

אבל בעיקר נשים..כי הן נשים. כל סוג של אישה בהחלט ללא הבדל דת,מין,לאום וצבע.

J e n i e

New member
יש גילדת רואי חשבון

אין לי כח לבדוק בדיוק איפה ובאיזה הקשר, בJingo וטינרי מזכיר אותה, בישיבה עם האצלילים או כינוס או אני לא יודעת מה, כשהם מדברים על התקציב.

TheBursar

New member
אם את אומרת

אני אבדוק. אני לא זוכר שהוזכר הנושא אבל אני אקרא שוב ואראה
רק חבל שהוא אחד היחידים שיש לי לא בגירסה הבריטית (נצל"ש כמובן)

ויימס

New member
רציתי להגיד שחייבת להיות ואולי היא

פשוט לא מוזכרת, אבל אמרו כאן שהיא מופיעה בג'ינגו, ואני כשלעצמי מעולם לא קראתיו. אבל זה בהחלט משהו שנראה אופייני מאוד לאנק מורפורק. אגב, זה ממש אירוני שנצל"שת את בקשתו קורעת הלב של דניאל לשים קץ לנצלושים. אהבתי.

למעלה