אהם אהם.

PopPy

New member
אהם אהם.../images/Emo85.gif

מישהו זוכר את הטור שהייתי כותבת על התוכנית בעונה הקודמת? שהיה מפורסם בג´אמבו? אז החלטתי לחזור לכתיבתו, ולנסות להיות עקבית הפעם... מכיוון שבשלב זה אני מבררת את ענין חוקיות הקישורים לג´אמבו, הטור מובא לכם לכאן בהודעה ולא כקישור: חבל על הזמן! חשבתם שהגרוע מכל כבר מאחוריכם לאחר שביתת פועלי הזבל שגרמה לערימות אשפה ריחניות להערם ברחובות הסתימה? כנראה שעוד לא שמעתם את "שיר הזבל" ולא נתקלתם בשלישית "מה קשור", שלא נדבר על זה שלא גיליתים שהטור חזר מהחופשה... ככל ישראלי ממוצע, ירדתי ועליתי מאילת מספר פעמים בחופשתי, ועכשיו אני שוב כאן, אני יפה לאללה, חדשה ונקייה כמו המוקטעה במראללה, עם בעלי הנאה שמו בן-לאדן. מכיוון שזה לא מעניין אותכם, אני אוסיף ואומר שאני שוב כאן עם טור חדש, טרי הישר מערימות האשפה שעוד לא נאספו מאיזור מגורי, מטובל ב"רוטב אלף הפחים", טמפונים משומשים, תחבושות משומשות וכמובן טיטולים מלאי צואה, ושאריות ג´וק אכול. או אם להיות קצת יותר ברורה- מצחיק או לא מצחיק (מצחיק!)- יש גבול לכמות הגועל שאפשר לסבול, ואתמול הוא נחצה ב"שיר הזבל" בתוכנית. היום בטור: קצת ביקורת על "מה קשור", על מתן וילנאי ו"כפיים לכל מה שזז!", ומיד אחרי הפרסומות, ביקורת על "מתן וילנאי" ו"כפיים לכל מה שזז!", ועל שלישית "מה קשור". כבר הזכרתי שתהיה ביקורת על "מה קשור"? ועל זה שמרבית "המהדורה המוקדמת" של התוכנית הראשונה, ובעצם כל התוכנית הראשונה כמעט, הייתה פרומו למה שהולך לקרות בתוכנית הראשונה? את זה כבר הזכרתי? ואת זה שלעומת זאת המהדורה המוקדמת של התוכנית השניה היתה מעולה? הזכרתי? בכל מקרה, אין ספק שהם שוב כאן: לימור (בבגדים קצת יותר סולידיים מהרגיל ועם שינוי קל ב"הההההההלו" הקבוע שלה), אותה הפרחה האהובה, שמעון, חננה מהרגיל, ושוקי, שכנראה קיבל קצת כדורי הרגעה מהעונה הקודמת, יחד עם שרית חדד, (שמומלץ להפסיק לספור את מספר הופעותיה בתוכנית, הן פשוט רבות מדי- יש לה הסכם עם ההפקה או משהו?), הדצים, ושרה-סילביה על תקן הזקנה החביבה של העונה, היו רק חלק מכוכבי שתי התוכניות הראשונות בעונתה החמישית של התוכנית הכושלת, אך ללא ספק השר מתן "לא נפסיק לשיר" וילנאי על תקן אדוני החדש והרבנית "כפיים לקדוש ברוך הוא!" (וע"פ לימור לכל מה שזז או לא זז) קוק על תקן "סין-סין" החדש גנבו את ההצגה. כמובן שיש גם "אני יכול לנסות!" חדש- "(בררר) חבל על הזמן! (בררר)", שמלווה בעוויתות מוזרה. הבעיה היא שבעוד מיקי "אני יכול לנסות" גבע היה כשרוני ומצחיק (מאוס לפעמים, אבל ללא ספק כשרוני), שלישיית "מה קשור" לא מצחיקים, לא כשרוניים, וכבר אחרי שתי תוכניות מאוסים. "חבל על הזמן" אכן מגדיר את הדקות המיותרות בתוכנית שהוקדשו ל"מה קשור". פעם אחת זה עוד נספג, אבל בפעם השנייה ש"שלמה ארטיק" (חיקוי שיכול לשעשע לדקה או שתיים, לא לעשר, ובטח לא פעמיים), אריאלה עם העוויתות והחיל בעל שיני הארנב מופיעים על המרקע- זה לא רק פתטי ולא מצחיק, זה די עצוב, ושוב, זה רק אחרי שתי הופעות בתוכנית. בתוכנית הבאה, מובטח גיוון: מפגש בין שלמה ארטיק לאריאלה, הפעם בצימר בדרום, בו באגס באני יתרגז קשות על שלמה ארטיק ושלמה ארטיק ישיר על כל מה שקורה ברגע הנתון. חבל על הזמן.
PopPy​
לתגובות: [email protected] *ושוב אני מזכירה, לא תפגשו בהרבה "פריקים" של התוכנית כמוני- אני אוהבת ומעריצה את התוכנית מאוד, ובד"כ מרבית הטורים נכתבים בטון ציני, אך הפעם (מרבית) הטור היה רציני, וכך גם הביקורת על מה קשור ועל "שיר הזבל".

THE master KEY

New member
את צודקת!

אני איתך! go poppy! וכל אלו.. נמאס! נמאס מהקטעים האלו של "חבלעלהזמן", זה מפגר, מעצבן, ולא צריך את זה! זהו. במשפט אחרון: לגרש את "מה קשור", אותי הם מעצבנים...

למעלה