*אהם אההההההם!!!!!!*

OFIRB9

New member
*אהם אההההההם!!!!!!*

כן, זמן לפרק, רק היום מצאתי זמן לכתוב קצת, שלא לדבר על אי מחסור במוזה, אני פשוט צריכה מוסיקה אוקי! פרק 6! תהנו פרק 6 קרוטסמון המנהיג החבורה נפרדה מנאייקי ריאנה וטקואי וירדה לכיוון מזרח לחפש את אותו הר שמיני הזכירה, ונכנסו ליער שבוא קאירי הייתה עד שמצאו אותה "קאירי את מכירה את היער הזה, מה הדרך המהירה לצאת ממנו?" שאל דניאל, ביער היו המון צמחים מאוד מגרדים והם התגרדו במרץ "אני מכירה רק את ההתחלה, דיג'ימון אחד אמר לי שיש פה יצורים מסוכנים" היא אמרה בכלל בלי חשש "לא נורא יש לנו דיג'ימונים!" אמר טידוס למרות שדרוגמון נראה עוד יותר מפחד ממנו באמת היו שם דיג'ימונים מפחידים, מיד לאחר כמה דקות הופיע בירדרמון משום מקום, הוא נראה עצבי, אולי כי טידוס דרך לו בתוך הקן "קאבמון מתקפת לייזר אש!" קרא דניאל ויטוס צעק "אש דרקון!" דרוגמון וקאבמון התקיפו, אבל נראה שקאירי לא מתעניינת בקרב, לכן רק עמדה והביטה בהם נלחמים, כשפיילמון ליידה "אה...קאירי למה את לא רוצה שאלחם?" שאלה פיילמון כשהבירדרמון העיפה את קאבמון הצידה "כי את לא יותר מחיה, אני לא אשלח שואל או ארנב או נשר להלכם בקרב בשביל בידור" והיא הפסיקה את השיחה והתיישבה עוצמת עיינים, אבל פקחה אותן כשטידוס קרא "הוא דיג'יגדל!!!" קאבמון זהר בכחול, והתחיל להשתנות, כשאור ענק מסנוור את הבירדרמון מלהתקיף "דיג'יגדל לקרוטסמון!" הוא שאג והאור נעלם, ועמד שם איש זאב עם צעיף וחרב, עומד באוויר "וואו..." אמר דניאל כשראה את הדיג'ימון אלוף שלו "מכת אלוף!" הוא שאג וקפץ על הבירדרמון, והיא זזה הצידה, והתחילה להתיז עליו אש "תחזיק מעמד!" קרא דניאל, טידוס קפץ יחד עם דרוגמון וקאירי עמדה מופתעת והביטה בקרוטסמון קרוטסמון הפסיק להסתובב ונעצר מול הבירדרמון, ופלט אור חזק לכל הכיוונים שמנע ממנו להתקיף "חרב התאום!" הוא אמר וטס במהירות עוד יותר מדהימה משל קאבמון, וחתך את הבירדרמון לשתי קבוצות נתונים, והוא התפרק לחתיכות "יפה מאוד קרוטסמון!!!" קפץ דניאל וחיבק את הדיג'ימון שלו, שחייך חיוך רחב "אחלה קרב חבר!" צעק טידוס לדניאל והם פנו להמשיך ללכת, דניאל הסתובב לקאירי "את באה?" היא הזעיפה את פניה והלכה אחרייהם, ואחרי כמה דקות, שקרוטסמון צפה מלמעלה וכיוון אותם, הם הגיעו לקצה היער, ועמד לא רחוק מהם הר ענק, אבל לא ממש גבוה וקרטסמון נחת ליד דניאל "יפה מאוד!" אמר לו דני "לאן עכשיו צ'יף?" שאל טידוס ודני הביט לכל הכיוונים "נלך לכיוון ההר הזה, ועם לא נראה שום הר יותר גבוה נשאר שם!" אמר דניאל והתחיל ללכת, טידוס אחריו, אבל קאירי לא זזה "מה קורה קאירי?" שאל דניאל בלי להסתובב "אתה כזה...טיפש!" היא צעקה, וכולם נעצרו במקום דניאל הסתובב לקאירי "מה?" "רק כי הדיג'ימון שלך דיג'יגדל אתה חושב שאתה המנהיג הה?! ואתה בכלל לא אמור להתגאות במה שעשית שם! אתה הרגת יצור חי! ועוד פשוט באת לבית שלו ולקחת לו את הנתונים! זה מגעיל!!!" היא צעקה, מיני הביטה במתרחש מאחד העצים "לא חשבתי על זה..אבל עם לא הייתי עושה את זה היא הייתה עושה ממני קציצות!" הוא אמר "טוב אולי בפעם הבאה לא תחשוב שמותר לך הכל!" היא צעקה והסתובבה לכיוון השני, לכיוון העמק "לאן את הולכת?!" קרא טידוס אחריה "אני חוזרת הביתה!!" היא אמרה והלכה, כשפיילמון רודפת אחריה. "תעזבי אותי פיילמון תחזרי לכפר שלך, אני חוזרת הביתה" אמרה קאירי "אין לי כפר, אני נולדתי אצלך!" אמרה פיילמון "אז תחזרי לכפר הדיג'ימונים ותגידי למיני ש..." "שמה?" שאלה מיני שעמדה שני מטרים לפניה, קאירי נעצרה "שאני רוצה לחזור הביתה, ולא רוצה לטפל בדיג'ימון הזה!" אמרה קאירי והמשיכה ללכת ועקפה את מיני, שעמדה עם פיילמון "היא צריכה ללמוד מה זה אחריות" אמרה מיני "ואת תעזרי נכון?" וחייכה חיוך ערמומי, ומיד לפני קאירי הופיע פגסוסמון שחור, מתוך אבק, ושאג "מה זה?!" צעקה פיילמון "זה כושר שכנוע" אמרה מיני "קדימה לכי!" "לא...קאירי אמרה לי לא להלחם..." אמרה פיילמון "אבל קאירי נתנה אותך לי, תלחמי כמה שאת רוצה, קדימה!" קראה מיני ופיילמון רצה לדחוף את קאירי מהאזור מיד כשהפגסוסמון נחת שם והעיף חול לכל מקום "פיילמון מה את...?" שאלה קאירי, ופיילמון לא הקשיבה "אני רק מוכיחה לך כמה אני חזקה!" אמרה פיילמון, ומיני הרימה אצבע עם משהו זוהר, וזרקה על פיילמון, כשזוהר ענק הופיע שם, והעיף את קאירי אחורה

Digi Lista

New member
../images/Emo45.gif

אני מחכה כבר לפרק 7

OFIRB9

New member
אני בשבע? X_X ../images/Emo182.gif

מרוב כתיבת עונה 3 לא שמתי לב, אני כבר בפרק 5 ^^... טוב הפרק הבא בטח יגיע ישר כשיהיה לי זמן לכתוב כי עם כל המוזיקה שהשגתי לא תהיה לי בעיית מוזה יותר זה מזכיר לי שלא שמתי ציור הרבה זמן...מגיע לכם

למעלה