אוקיי אני חדשה פה ומד"צית אמיתית! אני כרגע בכיתה י' ורציתי לשאול אם יש כאן אנשים מקורס מד"צים 2002 אם כן-באיזו קבוצה הייתם? ומה שמכם? וכמובן אם נסעתם לטיול הזה שהיה השנה יחד כיתות י'+יא'?
שלום לך! יש לך שם ממש יפה....! היו כל מני קורסי מדצ"ים אז של איזו תנועה את מתכוונת? אני למשל בתנועת המחנות העולים במחנה ת"א צפון והייתי בקבוצה 7 ושמי גם נועה וזה היה בחוות הצופים! (אאייככסס...) השנה היה טיול פסח עם ט-יב' והיינו עם יא' גם השאלה לאיזה טיול את מתכוונת...
אני הייתי../images/Emo70.gif... אני הייתי../images/Emo70.gif...
אם את מדברת על המסמינר שיהיה בערד בקיץ שעבר למצחוז ת"א..אז כן... אני עדי אולמן והייתי בקצובה של עידן (המד"ן) קבוצת אחלה... ולפי התוכניות נכון לעכשיו אז.. אני... סמינר מד"צים בכירים...כן בטח
איך קוראים לך
מאיפה
איזה קצובה היית
ואת באה
דרך אגב..לפי מה שהבנתי...רננה הולכת להיות שם גם הפעם... היא מורה בבית ספר שלי... נכון מפחיד
אני הייתי../images/Emo70.gif... אני הייתי../images/Emo70.gif...
אם את מדברת על המסמינר שיהיה בערד בקיץ שעבר למצחוז ת"א..אז כן... אני עדי אולמן והייתי בקצובה של עידן (המד"ן) קבוצת אחלה... ולפי התוכניות נכון לעכשיו אז.. אני... סמינר מד"צים בכירים...כן בטח
איך קוראים לך
מאיפה
איזה קצובה היית
ואת באה
דרך אגב..לפי מה שהבנתי...רננה הולכת להיות שם גם הפעם... היא מורה בבית ספר שלי... נכון מפחיד
אז מה אם אני אוכלת 3 חבילות שוקולד ביום?! (מזל שחילוף החומרים שלי מהיר)... ואז מה אם סיימתי חצי חבילת גלידוניות (קומה שלמה), אחרי שאכלתי 2 מנות ספגטי, 2 מנות פשטידה ובגט שלם עם גבינות??? אני לא אוכלת בשביל לחיות... אני חיה בשביל לאכול!!!