שלום לך בתי 770
אני אענה לך בכנות. יש פה כמה שענו שמשיחיסטים היו מבקשים ואלה ככה וכו'. בהקשר לשאלה ששאלת אין שום קשר בין משיחסיטים לאנטים. זה קשור אך ורק למצב הבחור והמשפחה. אם הבחור חסידי מאוד. והמשפחה חסידית מאוד, הרי מן הסתם שהם ילכו על הטוב ביותר - ויש ביקוש רב לבחורים כאלה. כי היום כפי שידוע יש למעלה משלוש בנות כנגד בחור אחד בחב"ד. יש מחסור בבנים
אז מה שיוצא זה שהולכים כמעין חוסר ברירה למישהו פחות חסידי אולי. השאלה היא מה את רוצה? את מחפשת בחור חסידי חזק שיגדל לך דור ישרים וחסידים לתפארת. או שאת מחפשת משהו בין לבין ושואלת פשוט אם חסידי ירצה לקחת אותך. אני אישית חושב שהמצב האישי שלך חשוב יותר, תלכי לעשות קורסים תלכי להשקיע תלכי ללמוד. הבחור שלך - המיועד שלך יבוא וזה נקבע מראש כבר, אז ככה שתוכלי להיות רגועה. ואני בטוח שאם את חזקה רצינית וחסידית, אז תוכלי לעבור הכל. ואגב אם את מחפשת מישהו חסידי.. ואת מסתובבת באינטרנט.. לא משנה באיזה אתרים ולא משנה שתגידי שזה לא משפיע! זה משפיע! וזה עושה את העבודה.. (הלא טובה כמובן). אני אישית עברתי מקרה כואב מאוד של מישהי שאמרה שזה לא משפיע עליה והיא פשוט הייתה הבחורה הכי חסידית שיש. ויום אחד הכל התפרץ... ולא יעזור שתגידי שאצלך זה לא ככה, כי זה משפיע. אבל זה כבר נושא אחר. בכל מקרה דעתי האישית היא שתלכי ללמוד להוציא תעודות לעשות מה שאחרות לא עושות, תעשי גם כסף בנוסף להיותך עקרת בית בעתיד. ושהשם יצליח דרכך בכל אשר תלכי ותעשי.. תמיד ה' יהיה בעזרך. המשך יום נעים.