אהלנות חברים... מישום מה טיפה געגעתי אליכם... חחח סתאאאם יאשלאיסטים.ממצב?
א אחת שכזkת New member 16/11/10 #1 אהלנות חברים... מישום מה טיפה געגעתי אליכם... חחח סתאאאם יאשלאיסטים.ממצב?
א אחת שכזkת New member 16/11/10 #3 אבל מה ני יעשה שלא התגעגעתי? ועלי אתה אומר גבר נשי? חחח מותק מזה טעית אבל בענק!ישלי בושה של אישה אורגינלית בלי זיופים.
אבל מה ני יעשה שלא התגעגעתי? ועלי אתה אומר גבר נשי? חחח מותק מזה טעית אבל בענק!ישלי בושה של אישה אורגינלית בלי זיופים.
ד דוקטור 25 New member 16/11/10 #4 אם לא התגעגעת למה באת? ובקשר לביישנות בוירטואלי זו לא גבורה.. סטטיסטית הביישנים מתפרקים בוירטואלי ומרגישים בגובה /tapuzforum/images/Emo3.gif
אם לא התגעגעת למה באת? ובקשר לביישנות בוירטואלי זו לא גבורה.. סטטיסטית הביישנים מתפרקים בוירטואלי ומרגישים בגובה /tapuzforum/images/Emo3.gif
א אחת שכזkת New member 16/11/10 #8 לא שלא תבין לא נכון כמה שאני ביישנית ישלי ביטחון עצמי.ובוירטואלי אני מרשה לעצמי.
ח חושב אחרת21 New member 16/11/10 #10 חחח... בוירטואלי את מרשה לעצמך? זה כמו אדם שמפחד מכלבים אבל כשהם מאחורי סורגים אזוקים בידיים ורגליים עם רסן וצלף על הגג כשהוא עטוף בבגדי ברזל הוא מרשה לעצמו להסתכל מרחוק על הכלב.
חחח... בוירטואלי את מרשה לעצמך? זה כמו אדם שמפחד מכלבים אבל כשהם מאחורי סורגים אזוקים בידיים ורגליים עם רסן וצלף על הגג כשהוא עטוף בבגדי ברזל הוא מרשה לעצמו להסתכל מרחוק על הכלב.
ח חושב אחרת21 New member 16/11/10 #7 שיוווו.... איך הלחצת אותי... שניה רק אוציא אויר טיפה שארגע, טוב?