אהלן

אהלן

אוקיי...כל חיי חלמתי על ללמוד לעשות קול שני.אני חושבת שקול שני זה דבר כלכך מדהים ומוסיף מלא לשירה אני נראה לי בגדול די מוסיקלית,למדתי בעבר על כלים ואני יודעת לשיר בלי לזייף,פעם גם אילתרתי בג'אז משום מה לעשות קול שני אני לא ממש מצליחה אז רציתי לדעת האם ניתן ללמוד את זה בכלל? אני תמיד מנסה לעשות קול שני אבל איך שהוא נורא קשה לי לזהות את זה בעצמי (אלא אם כן יש שיר ששמעתי אותו מלא פעמים אז אני כבר יודעת לעשות את הקול השני של זה, כמו עטור מצחך,אבל שוב פעם,זה לא בא לי טבעי) אז תהיתי אם אפשר איך שהוא דרך האינטרנט ללמוד את זה? איך שהוא ללמוד סולמות וזה ולהתקדם זה הגיוני? אז זהו ותודה מראש..:)

inbal287

New member
המממ

אני לא יודעת אם יש שיטות לזה או לא. בכל אופן אני פשוט שומעת את השיר [אם זה שיר קיים אז במחשב או משהו ואם זה שיר שלי אז שמישהו אחר שר אותו] ופשוט מנסה להוסיף על זה דברים שנשמעים לי טוב, פשוט משחקת עם זה ומנסה... זה כיף ומאתגר... פשוט תנסי
.

מממ כן ../images/Emo13.gif

הקטע הוא שאני מנסה אבל אני אף פעם לא יודעת אם זה באמת קול שני או לא זה נשמע לי בסדר בגדול אבל אני לא ממש יודעת להבחין בין קול שני ללא קול שני... את יודעת אולי אם נגיד שיר מסויים הוא עם תווים מסויים ו/או סולמות מסויימים,שמותר לעשות רק לפי הסולמות האלה קול שני ואז ככה אפשר לדעת באיזה סולמות לעשות או משו? כאילו משהו מבחינה מוסיקלית תיאורטית שיותר יכול לעזור לעשות קול שני את מכירה אולי דבר כזה?

Digdigelo

New member
נורא פשוט קול שני

תיקחי את התווים של הקול הראשון ותכתבי במקביל להם עוד קול שתמיד יהיה במרווח קווינטה או קווארטה מהקול הראשון אחר כך תנסי גם בטרצות וסקסטות תראי שזה די פשוט

dash1000

New member
אבל יש איזו דרך להתאמן בזה מבלי תיאוריה?

משהו עם הרבה אימון שמביא תוצאות? כי אחרי הכל צריך לדעת לזרום עם זה ולא לחשב

Digdigelo

New member
אמממ

אני תמיד למדתי מוסיקה דרך התיאוריה אז אני לא יודע

למעלה