אהלן.. יש כאן מישהו ממדיסון,ויסקונסין..??
ה הקרועים New member 30/5/07 #2 אני לא אבל.. אם את משם נעים להכיר! איך לגור שם? סורי על השאלה המפגרת סתם אני מנסה לפתוח שיחה חחח
ה הקרועים New member 30/5/07 #4 וואי הבגרות במתמטיקה הייתה.... היה מה זה באסה התכוננתי כל השבוע עם חברים ובסוף עשיתי רק שאלה אחת!! איזה באסה זה.... אבל אני מתכוון לעשות בע"ה מועד ב' איך היה לך הבחינה? כמה יחידות אגב?
וואי הבגרות במתמטיקה הייתה.... היה מה זה באסה התכוננתי כל השבוע עם חברים ובסוף עשיתי רק שאלה אחת!! איזה באסה זה.... אבל אני מתכוון לעשות בע"ה מועד ב' איך היה לך הבחינה? כמה יחידות אגב?
K Keanne New member 30/5/07 #5 חחחח הבגרות הייתה על הפנים, גירדתי נקודות. נקווה שעברתי ושאני לא אטצרך להיתקל בזה שוב!! ואני לא מויסקונסין,אני מהשטחים. אני מתכנן לטוס לשם. מאיפה אתה?
חחחח הבגרות הייתה על הפנים, גירדתי נקודות. נקווה שעברתי ושאני לא אטצרך להיתקל בזה שוב!! ואני לא מויסקונסין,אני מהשטחים. אני מתכנן לטוס לשם. מאיפה אתה?
ה הקרועים New member 30/5/07 #8 חח דרך אגב.. חח מה אתה מתנדב שם?! בגלל זה אתה נוסע?! איזה מאגניבבבב אם כן חח בכל מקרה זה יהיה מגניב חחחח
חח דרך אגב.. חח מה אתה מתנדב שם?! בגלל זה אתה נוסע?! איזה מאגניבבבב אם כן חח בכל מקרה זה יהיה מגניב חחחח
ה הקרועים New member 30/5/07 #7 אה מגניב חח חח כן אה הבגרויות מלחיצות רצחחח אני מבאר שבע וואי איזה כיף זה בטח יהיה לך כשתטוס לוויסקונסין היית שם כבר?!
אה מגניב חח חח כן אה הבגרויות מלחיצות רצחחח אני מבאר שבע וואי איזה כיף זה בטח יהיה לך כשתטוס לוויסקונסין היית שם כבר?!