אמנם אני חילוני אבל אני משרת דרך האגודה, בדקתי גם אצל ש"ל ושלומית ובסוף יצא לי דרך האגודה ואני ממש לא מתחרט, הולך לי ממש אחלה ומתייחסים אלינו טוב. (הבנתי שבאגודה יש הרבה בנות דתיות אבל אנחנו לא מרגישים את זה)
רכזת א' מתקשרת לשאול מה איתי ואם מצאתי מקום ואם הכל בסדר אחרי כמה ימים רכזת ב' מתקשרת לשאול מה שלומי. כמו כן הם הפנו אותי לעובדת סוציאלית בגלל כל מני בעיות (חרדות וכו') כדי שאעשה את השירות באופן הטוב והמושלם ביותר.. ממש התרגשתי מהאכפתיות שלהם.
האתר בעיקרון לא דתי אז סביר להניח שרוב האנשים פה לא יהיו דתיים, אם אתה מחפש פורום של שירות לאומי שכולם בו עושים דרך העמותות הדתיות, תלך לפורום שירות לאומי של אתר ``כיפה`` רק קח בחשבון שכמעט ואין שם בנים...
את ממש ממש טועה. אין קשר לזה שהאתר חילוני, אני בעצמי דתיה ומנהלת פה כמה פורומים ככה שאני מכירה את תפוז כבר כמה שנים. אם האתר כולו חילוני איך את מסבירה שיש פורום דתיים, דתיים גאים ופורום שאל הרב. ככה שההנחה שלך שגויה לחלוטין. מה גם שאני לא מחפשת בנים שעושים שירות לאומי. רציתי לדעת מי עושה באגודות דתיות בכללי. יום טוב
חחחחחחחחחח... משומה חשבתי שאת בן... ../images/Emo11.gif
אני חושבת שזה כן קשור... ות'אמת שבפעם הראשונה שנכנסתי לפורום גם אני הייתי מופתעת מהעניין... כבר התרגלתי שהוא ככה... את צודקת שיש פורומים דתיים בתפוז, אבל אין מה לעשות - האתר הזה בעיקרון אתר לא דתי ורוב הגולשים בו לא דתיים... זאת עובדה... אז את דתיה? בי"ב עכשיו או בש"ל? מה את עושה בשירות לאומי או רוצה לעשות? המשך יומטוב!