אהלן

willo1

New member
אהלן

נכנסתי לפורום והאמת שממש הופתעתי שהרוב עושים שירות לאומי דרך שלומית. יש פה כאלו שעושים שירות דרך אגודות דתיות?

אביבי14

New member
אני משרת דרך האגודה להתנדבות

אמנם אני חילוני אבל אני משרת דרך האגודה, בדקתי גם אצל ש"ל ושלומית ובסוף יצא לי דרך האגודה ואני ממש לא מתחרט, הולך לי ממש אחלה ומתייחסים אלינו טוב. (הבנתי שבאגודה יש הרבה בנות דתיות אבל אנחנו לא מרגישים את זה)

willo1

New member
הרב הן בנות דתיות..

אבל מגניב לך
איפה אתה משרת?

אביבי14

New member
בחינוך בירושלים

נראה לי שבאגודה יש 2 חלקים ואני שייך לחלק של הבנים והבנות שהם לא דתיות

PoisonGirl 8

New member
גם אני. דרך ש.ל.מ

מתחילה בספטמבר.. בינתיים אני מאד מאד מרוצה

PoisonGirl 8

New member
אני כל הזמן בקשר עם הרכזות

רכזת א' מתקשרת לשאול מה איתי ואם מצאתי מקום ואם הכל בסדר אחרי כמה ימים רכזת ב' מתקשרת לשאול מה שלומי. כמו כן הם הפנו אותי לעובדת סוציאלית בגלל כל מני בעיות (חרדות וכו') כדי שאעשה את השירות באופן הטוב והמושלם ביותר.. ממש התרגשתי מהאכפתיות שלהם.

ילדוnet

New member
אתה נמצא בתפוז

האתר בעיקרון לא דתי אז סביר להניח שרוב האנשים פה לא יהיו דתיים, אם אתה מחפש פורום של שירות לאומי שכולם בו עושים דרך העמותות הדתיות, תלך לפורום שירות לאומי של אתר ``כיפה`` רק קח בחשבון שכמעט ואין שם בנים...

willo1

New member
אני בת קודם כל ../images/Emo8.gif

את ממש ממש טועה. אין קשר לזה שהאתר חילוני, אני בעצמי דתיה ומנהלת פה כמה פורומים ככה שאני מכירה את תפוז כבר כמה שנים. אם האתר כולו חילוני איך את מסבירה שיש פורום דתיים, דתיים גאים ופורום שאל הרב. ככה שההנחה שלך שגויה לחלוטין. מה גם שאני לא מחפשת בנים שעושים שירות לאומי. רציתי לדעת מי עושה באגודות דתיות בכללי. יום טוב

ילדוnet

New member
חחחחחחחחחח... משומה חשבתי שאת בן... ../images/Emo11.gif

אני חושבת שזה כן קשור... ות'אמת שבפעם הראשונה שנכנסתי לפורום גם אני הייתי מופתעת מהעניין... כבר התרגלתי שהוא ככה... את צודקת שיש פורומים דתיים בתפוז, אבל אין מה לעשות - האתר הזה בעיקרון אתר לא דתי ורוב הגולשים בו לא דתיים... זאת עובדה... אז את דתיה? בי"ב עכשיו או בש"ל? מה את עושה בשירות לאומי או רוצה לעשות? המשך יומטוב!

willo1

New member
וואו מזמן לא בי"ב ../images/Emo8.gif

הממ האמת לא כל כך מזמן, רק כמה חודשים אבל זה כבר מרגיש שנים. אני כרגע בשירות לאומי, עוד חודשיים בערך מסיימת בע"ה. מה איתך?

למעלה