אהלן

davidori

New member
בנושא התשלום...

הנה חלק ממה שהגבתי לישי ("אני חייב להשמיע את קולי כאן"): "בקשר לסוף תגובתך האחרונה, זו שאני מגיב עליה: אך הבנתי לדעתי את גישתך, לפחות בנושא התשלום עבור מיכא"ל, והחלטתי שאם לא אחשוב על זה ואמצא פתרון, אאלץ להסכים איתך (רק בנוגע הכסף, בקשר למיכא"ל האמיתי, שבפנים, לא). מנחי מיכא"ל, כמעט כולם, מנחים מקסימים, ורוב הבוגרים, אף אם לא מעריכים את הפרוייקט (לפי מה שספקתי לקלוט), מעריכים את המנחים שלהם וחושבים שהם מצויניים. מנחים כאלה, אנשים מדהימים, לא מוצאים בכל מקום, אני מצטער שאני משווה בין זה לזה, אבל כשה'סחורה' נדירה, היא עולה יותר. מנחים אלו בקלות היו מתקבלים לעבודות יוקרתיות, מכובדות, וחשובות מאוד. אבל לא, הם באו למיכא"ל, כל אחד מהסיבות שלו, ותעשה טובה ותחשוב על זה, לא מגיע להם כמה שהם שווים? אם היית משלם 500 ש"ח על הקורס, היית מקבל אנשים מקסימים באותה רמה, תחשוב על זה." אשמח לשמוע אם יש לכם מה להוסיף..

HaraRa

New member
אני אשמח להוסיף

שכל אחד מהמנחים עובד בעבודה אחרת חוץ מההנחיה. לפי דעתי מקצוע מכניס היא אחת מדרישות הקדם של הנחיה במיכא"ל.

SadClown

New member
מייק...

לפני שאתה מעביר את זה למיכא"ל אני חושבת שהוא צריך לעבור שוב על הניסוח. אני חושבת שהוא כן צריך להעביר הלאה את הדברים שהוא חושב ומרגיש, בין אם אני מסכימה איתם או לא... כדי שהוא יקבל את התשובות ממיכא"ל. אבל אם הוא ישלח אותם בניסוח התוקפני והשופט הזה אז אולי באמת הוא יקבל התעלמות...

davidori

New member
אם אתה אומר שניתן

לעשות את מיכא"ל הרבה יותר טוב, מעמיק, מקצועי, זול, אז אולי כדאי שתעשה זאת בעצמך? תיזכר בקורס שעברת. אף אחד לא יעשה את זה במקומך, קח אחריות, כמו בקורס שהיה לך. אחרת, לא תוכל להאשים ולהתלונן. בהצלחה!

HaraRa

New member
ידעתי שתגובה מהסוג הזו תבוא

לא, אני לא הולך להמציא שיטה יותר טובה ממיכא"ל, מותר למתוח ביקורת גם בלי יומרות של תיקון העולם.

davidori

New member
אז כמובן

אם לא היית במצב שלהם, לא עמדת והקמת פרוייקט מדהים שעוזר להמון אנשים, וודאי יש דברים אותם אתה לא יודע, ולכן עדיף לברר איתם לפני כן.

למעלה