השווארמה המעופפת
New member
אהלן!
לגמרי במקרה נתקלתי בפורום הזה ובנושא המדהים הזה!
מפליא אותי שלא שמעתי על התופעה בעבר
בכל מקרה, יש לי שאלה. לפני שנה וחצי בערך קרה לי משהו שראיתי שאתם מזכירים אותו הרבה, ויש לי שאלה לגביו. אני זוכר שנרדמתי בסביבות 4 וחצי לפנות בוקר. חצי שעה אחרי שנרדמתי התעוררתי כי אבא שלי קם לעבודה ועשה רעש... בכל מקרה, נרדמתי שוב ולאחר כחצי שעה התעוררתי מתוך סיוט שאני זוכר עד היום (ואני בדרך כלל לא זוכר אף חלום שלי). התעוררתי לתוך שיתוק שינה. אני זוכר שהייתי ער, כל הגוף שלי היה משותק (מין הרגשה של נמלים, כמו שהרגל נרדמת, אבל כל הגוף), כשאני נמצא בתוך השיתוק, פתאום אני שומע צעדים עולים במדרגות בבית שלי, לכיוון החדר שלי. ואז אני רואה ילד קטן
נכנס לי לחדר. הוא בא אליי ואמר לי משהו כמו "בוא איתי" או משהו כזה, ואז הכל נהיה לבן, יצאתי מהשיתוק וראיתי שאני עם הפנים לקיר, ככה שלא יכלתי לראות את הכניסה של החדר ואת הילד. אחרי שבוע בדיוק קרה לי אותו דבר שוב, גם הפעם מתוך סיוט, אבל הפעם לא ראיתי כלום ופשוט חזרתי לישון אחרי שהשיתוק עבר. אני מכיר את התופעה, ככה שאני לא צריך הסבר על שיתוק שינה, השאלה שלי היא בנוגע למה שראיתי. זה היה חלום? הזיה? חלום צלול? מה זה היה בעצם? כי למעשה אני הייתי ער, אני שמעתי את הצלילים וראיתי את הילד, זה לא הרגיש כמו חלום "רגיל". מצד שני, לא יכול להיות שראיתי את הילד, כי הפנים שלי היו לקיר...
לגמרי במקרה נתקלתי בפורום הזה ובנושא המדהים הזה!