כאן נולדתי, כאן נולדו לי ילדיי :) ברוכה הבאה:)
י יולי גולי New member 10/4/07 #13 אני גם די חדשה פה... קוראים לי יוליה ואני בת 18 (מב"ש כמובן) עוד מעט מסיימת ללמוד ומתגייסת לצה"ל
J JustK New member 10/4/07 #16 חחח. למה להיות שלילים ../images/Emo35.gif תני לה להתחיל ת'שירות בגישה חיובית ברגל ימין, אולי היא דווקא תהנה, אני נהניתי מאוד ואל תגידי לי שאת לא נהנית לרוב, לפחות קצת . . .
חחח. למה להיות שלילים ../images/Emo35.gif תני לה להתחיל ת'שירות בגישה חיובית ברגל ימין, אולי היא דווקא תהנה, אני נהניתי מאוד ואל תגידי לי שאת לא נהנית לרוב, לפחות קצת . . .
J JustK New member 11/4/07 #24 מבטיחה לך שלא. אולי קצת בהתחלה, אבל כל ההתחלות קשות, לא? זו עוד חוויה שפשוט חובה לעבור לא רק בגלל שזו חובת אזרחי המדינה , אלא פשוט בשבילך, מעצב, מבגר, מפתח עצמאות, מכירים טיפוסים שלא היה יוצא לך ב"חממה" של החבר'ה הרגילים . . . קיצר, לא רק חובה, אלא מומלץ . תהני
מבטיחה לך שלא. אולי קצת בהתחלה, אבל כל ההתחלות קשות, לא? זו עוד חוויה שפשוט חובה לעבור לא רק בגלל שזו חובת אזרחי המדינה , אלא פשוט בשבילך, מעצב, מבגר, מפתח עצמאות, מכירים טיפוסים שלא היה יוצא לך ב"חממה" של החבר'ה הרגילים . . . קיצר, לא רק חובה, אלא מומלץ . תהני