אהלן

אהלן

תוך שיטוט מוחלט הגעתי לכאן אבל נראה דיי מעניין. למדתי כמה מוסגים חדשים כמו שיטת ווילד אבל לא הבנתי עדיין בדיוק מה זה אומר. יש הסבר לזה פה בפורום? אגב שיתוק זמני מה שהיה למישהו פה, לי קרה דבר בדיוק הפוך השנה (פעם ראשונה) : אני זוכר חלום שירדתי במדרגות ומעדתי והתמונה הייתה כל כך מציאותית (או הסבר אחר) שהגוף שלי הגיב במציאות בדיוק כמו בחלום, זתאמרת הידיים נשלחו כדי לבלום הרגליים התחילו לזוז אבל נעצרו כי לא היה לאן בגלל המיטה...ואז בגלל ההפרעה הזאת שהידיים והרגליים רצו לזוז אבל נתקעו התעוררתי. יש לכם מושג למה דבר כזה קורה? חוץ מהשאלה שנשאלה, אשמח לקבל קישורים הקשורים בחלומות צלולים, שיטות ושאר ירקות.

Bluescale

New member
ווילד והפרעות שינה

ווילד - להגיע לחלום צלול מתוך שמירה על עירנות (הגוף נרדם אבל המוח נשאר ערני ונכנס ישירות לתוך חלום צלול) אחת השיטות הקשות ביותר ליצירת חלום צלול. אני מציע תמיד להתחלה לעשות דילד (dild - dream initiated lucid dreaming) זאת השיטה: לכתוב יומן חלומות (לנהל יומן) כלומר לכתוב את כלל החלומות שאתה זוכר כשאתה קם בבוקר לעשות בדיקות מציאות פעם בשעתיים/שעה או ע"פ טריגר. בדיקות מציאות זה בדיקות שאתה מבצע כדי לבדוק אם אתה חולם למשל. תקרא שלט מסויים לאחר מכן תסתובב ותספור עד 5. תסיט את המבט חזרה אל השלט - אם כתוב אותו הדבר אתה לא חולם אם השתנה הטקסט אתה חולם ותזור על הבדיקה פעמיים שלוש. בדיקת שעון - הבט בשעון שלך - אם הוא עובד כרגיל ולא מראה דברים מוזרים כמו שעה לא הגיונית או חג בכיוון ההפוך (אנאלוגי). זאת הטכניקה שאתה צריך לשתמש להתחלה ותוך כשבוע שבועיים יהיה לך חלום צלול ראשון. לגבי השיתוק - הסיבה לשיתוק השינה או אחת הסיבות היא מכיוון שבשינה מוזרם חומר מסויים מופרש) במוח שנקרא סרטונין זה חומר שאחראי להרגעת הגוף. באם ספיחת החומר או התזרים שלא לא מספק יכולים לקרות מקרים בהם השיתוק נעלם לפני סוף החלום או לפני תום מחזור השינה, דבר שגורם להתעוררות (תמיד). זה המקרה. במקרה כזה שזה חוזר הרבה אני מציע לגשת לפסיכיאטר או מעבדת שינה אבל זה מאוד חריג
בד"כ אנשים עם ספיחה לא טובה של סרטונין או תזרים לא מספק הם אנשים לא רגועים, לחוצים ועצבניים עם בעיות שינה. פבל.

למעלה