אהלן

קבס2000

New member
אהלן

אהלן לכולם, מה קורה?, רק רציתי להגיד קצת מהחוויות המאד חובבניות שלי מחלומות צלולים, אנשים שזוכרים 3 חלומות בלילה, אני לא יודע אם זה ירגש אותכם.. אבל בכל זאת. (וגם שתי שאלות בסוף!) נראה לי הפעם הראשונה ששמעתי והתחלתי להתעסק בחלום צלול הייתה כשהייתי ב-יא' לפי דעתי. (עכשיו אני בשנת שירות) היה לי שבוע מאד אינטנסיבי של התעסקות בחלומות צלולים.. אף פעם לא ניהלתי יומן חלומות כי אני עצלן, אבל עשיתי בדיקות מציאות ופשוט חשבתי על זה הרבה.. התוצאות היו מהירות ממש, (זה היה ממש כשהתחלתי להתעניין בזה..) והיו לי שני חלומות נהדרים, חלום אחד ממש מוזר, שעשיתי בו בדיקת מציאות אז חשבתי לעצמי שזה לא חכם לקפוץ מבית או משהו (למקרה שאני לא חולם...) אז אמרתי לעצמי שאני אקפוץ מהמיטה בניסיון לעוף.. מקסימום הנפילה לא תהיה כואבת עד מוות. קפצי ואז במקום לעוף צללתי לתוך הרצפה -חוסר מיומנות?- אבל ההרגשה הייתה אדירה. עבר לי זרם ממש מממש ממש גדול בכל הגוף איך שצללתי, זאת הייתה הרגשה נהדרת (כמו שהרגל נרדמת, רק לא מציק ולהפך) שחיתי קצת ברצפה ואז עזבתי אותה לעיסוקיי.. עכשיו חזרתי קצת להתעסק בזה, אבל אני מעדיף כנראה את המציאות אז אין לי הרבה זמן.. למזלי מצאתי שיש שיטה לעצלנים אז זה טוב. בקיצור הניסוינות שלי הפעם היו כושלים, כשאני חושב על זה עכשיו אני לא זוכר מה חלמתי באחד מהם. נזכרתי.^_^ הלכתי לישון וחשבתי על זה כללללל הזמן עד שנירדמתי ואז כשהבנתי שאני חולם עבר בי שוב אותו זרם וההרגשה נפלא.. אך אבוי- לא הצלחתי להחזיק בו והתעוררתי.. ניסיתי לשפשף ידיים וכו אבל זה היה מאוחר מידי... אתמול ישנתי שנצ ואז חשבתי גם על חלום וחלום צלול, אבל מה- חלמתי את החדר, מה זאת אומרת? תהיתי לעצמי אם אני חולם, אבל בגלל שראיתי את החדר אז אמרתי לעצמי שאני לא. ואז מישהי דפקה על הדלת והתעוררתי והתבאסתי! לא נורא.. אני זוכר שהייתה לי בעיה אחת ממש נוראית כשחלמתי חלום צלול מצויין.. כשהתעוררתי לא הרגשתי שישנתי בכלל, הייתי ממש עייף, הסברתי את זה לעצמי בכך שהמוח לא נח או משהו.. זה נכון? וזה לא שלא ישנתי הרבה.. סליחה שגזלתי ממכם זמן יקר.. רק רציתי להגיד שזה בהחלט כיף גדול וחוויה נהדרת. אגב, אשמח אם תגידו לי מה זה הזרמים האלה, בנוסף לשאלה הקודמת.

DJfroyke

New member
אומרים שזו תופעה נפוצה בהתחלה,

שמתעוררים עייפים כשחולמים צלול. היא חולפת עם הניסיון תוך זמן קצר. ציטוט:"למזלי מצאתי שיש שיטה לעצלנים אז זה טוב." לאיזו שיטה אתה מתכוון?

silverhawk

New member
אהלן

ברוך הבא לפורום. :) תראה, החלום הצלול לא פוגם באיכות השינה, מן הסיבה הפשוטה שאורכו מסך כל משך השינה הוא אפסי. סביר להניח שזה היה פסיכולוגי או שפשוט ישנת פחות. אגגב, לגבי התעופה שהזכרת בחלום מפעם, קפיצה ממש לא תוביל בהכרח לתעופה (בטח שלא ממיטה).

קבס2000

New member
אהה..!!

תיארתי לעצמי שאני צריך להתאמץ יותר כדי לעוף, ובבית אין מקום לזה, אבל שחיתי וזה מה שפחות מעניין... הקטע הוא הזרמים הממש מטורפים שעברו לי בכל הגוף! חוויה מרגשת בהחלט. עכשיו נזכרתי בעוד משהו שכחתי לכתוב, בכמה לילות האחרונים חשבתי שאני משתגע/ שיש לי סכיזופרניה/ פיצול אישיות כי שמעתי כל מיני קולות שכאלו.. אבל אז קראתי על MILD ו- WILD והבנתי שאין לי ממה להילחץ.. חוץ מזה שזה הזוי בטירוף. אני מפתח לעצמי שיטות קיימות..

silverhawk

New member
או שאתה משתגע ../images/Emo8.gif

לגבי תעופה, ישנן כמה שיטות שאתה יכול להעזר בהן:
האצלת כוחות - מצא או צור חפץ כלשהו והאמן שיש לו כוחות. באמצעותו שלוט על החלום.
עמוד במקום גבוה ונפנף בידיך, דמיין לעצמך שהן מאפשרות לך לעוף (אתה יכול גם להצמיח כנפיים, אבל זה כבר קשה הרבה יותר).
קפיצה ממקום גבוה יכולה להוביל לתעופה.
דמיין לעצמך שאתה קל יותר מהאוויר, ותן לעצמך להתרומם מעלה. באופן כללי, האמונה שהכל בשליטתך היא הדבר החשוב.

למעלה