לדברים שלי, לא בסיס הבסיס הוא מה שאני מחליט בקשר ליוצרים ואני אישית לא מוצא שום הברקה אצל נירוונה... עכשיו רציני, לדעתך נירוונה מנגנים יותר טוב מאליס? מקוריים יותר מאליס?
גדול מאוד על נירוונה) הם מנגנים יותר טוב, מבחינת טכניקה מוזיקאים יותר טובים=מוזיקה יותר טובה משוואה פשוטה לא לדבר על הכתיבה של קורט שהיא כמה רמות מתחת לשל הסולן והגיטריסט של אליס
כאילו, למה להתווכח? יש כאן איזו פואנטה? אוהבים נירוונה - תאהבו נירוונה. אוהבים אליס - תאהבו אליס. מצידי תשמעו בריטני ספירס, העיקר שתהנו. הויכוחים האלו באמת באמת מטומטמים וחסרי מטרה. זה כמו לשאול מה יותר איכותי, קוסקוס או פירה ("קוסקוס יותר טוב! הוא מנגן יותר אקורדים!"). כל אחד אוהב משהו אחד. סבבה? ("כן המפקדת!") ובואו נסיים את הויכוח הזה כאן. חג שמח!
אפילו מה להתווכח על זה, הנגינה שלהם הרבה יותר טובה, הקול של ליין הרבה יותר טוב מהקול של קורט, הליריקה שלהם הרבה יותר טובה והם יותר מתוחכמים ואיכותיים מנירוונה נירוונה היא לא להקה בשביל להתעמק במוזיקה, היא להקה בשביל בעיקר לדפוק ת'ראש ואני מצטערת אם פגעתי פה במישהו, אני לא מתכוונת לפגוע, ואני גם ממש אוהבת את נירוונה אבל צריך להגיד את האמת
זה עינין של טעם!!!!!!!!!!!!!!!1111 תלכ תלכי לילדה בת 7 היא בטוחה שבריטי הכי טובה, אבל אם תשאלי בחור יותר מבוגר יכול להיות שהוא יענה ההפך. זה הכל עינין של טעם.
אל תקראי ואל תעני אם לא בא לך... זה נראה כאילו את מנסה להסתיר מחברי הפורום התמימים את העובדה שנירוונה לא מוזיקאים מי יודע מה, אז את רוצה שיגמר הדיון וזה לא עניין של טעם! אם אני לא יודע לנגן בכינור ואני אנסה לנגן בכינור וזה ילך לי גרוע, אני אגיד שזה לא נשמע לך טוב כי זה עניין של טעם? לא! יש פרמטרים שלפיהם אפשר לקבוע אם מוזיקאי/נגן יותר טוב או פחות טוב
אין, פשוט חייבים להודות בזה- נירוונה היא להקת בסיס שמתחילים איתה, סוגדים לה במשך שנה גג שנתיים וממנה עוברים ללהקות הרבה יותר טובות, עם כל מה שאני אוהבת ומעריכה את נירוונה, אי אפשר לומר שהם להקה איכותית, בעלת מוזיקה מתוחכמת ליריקה חכמה וסולן עם קול מדהים. וזאת האמת.