אהלן... אני נטע מת"א.. חדשה בפורום... מתי ההופעה הבאה שלכם?..
ש שירן קן יבנה New member 31/10/06 #2 ../images/Emo220.gifנממ ברוכה=] אני דורין(לא להיתייחס לכינוי אני במחשב של אחותי/=) בת 13 וחצי מיבנה... נממ אם אני לא טועה...נממ בפטיפון(?)ב...אממ 17 לא? חחחחחחחחח אני משועממת כל כך! (תראי כמה שרשורים למטה...יש שם את הפלאייר...)
../images/Emo220.gifנממ ברוכה=] אני דורין(לא להיתייחס לכינוי אני במחשב של אחותי/=) בת 13 וחצי מיבנה... נממ אם אני לא טועה...נממ בפטיפון(?)ב...אממ 17 לא? חחחחחחחחח אני משועממת כל כך! (תראי כמה שרשורים למטה...יש שם את הפלאייר...)
P punker182 New member 31/10/06 #3 ההופעה הכי קרובה תהיה ב17 בתל אביב עוד פרטים על הופעות קרובות ייסגרו בקרוב.
ר רענן פוגל New member 31/10/06 #4 שלום. ברוכה הבאה.. אני רענן הסולן.. מקווה לראות אותך בפטיפון..=] יהיה כיףף
נ נטע פורת New member 1/11/06 #5 תודה... תודה.. אתם ממש טובים.. (למרות ששמעתי רק שיר אחד..) (אבל הוא ממש טוב... :/) איך אתם קשורים ליובל מנדלסון? איך הגעתם אליו?..
תודה... תודה.. אתם ממש טובים.. (למרות ששמעתי רק שיר אחד..) (אבל הוא ממש טוב... :/) איך אתם קשורים ליובל מנדלסון? איך הגעתם אליו?..
P punker182 New member 1/11/06 #6 אממ יובל משייגעצ הפיק לנו את האלבום.. פגשנו אותו מזמן. נדמה לי שחיממנו את שייגעצ באיזה הופעה ויובל צפה בהופעה שלנו..
אממ יובל משייגעצ הפיק לנו את האלבום.. פגשנו אותו מזמן. נדמה לי שחיממנו את שייגעצ באיזה הופעה ויובל צפה בהופעה שלנו..
נ נטע פורת New member 1/11/06 #7 מגניב.. אני מקווה שאני יכולה לבוא.. זה המסנג'ר שלי... [email protected] זה היה בערך בכתה ד' אל תתיחסו לשם...
מגניב.. אני מקווה שאני יכולה לבוא.. זה המסנג'ר שלי... [email protected] זה היה בערך בכתה ד' אל תתיחסו לשם...
S ShiraBJ New member 1/11/06 #8 הייהיי אני שירה. 14 [וחציייי כמה אני מנדנדת עם זה] מחולון... אהאהעהאהע איזה כיף יש אנשים חדשים!! **פיית שיניים יושבת על השכל***
הייהיי אני שירה. 14 [וחציייי כמה אני מנדנדת עם זה] מחולון... אהאהעהאהע איזה כיף יש אנשים חדשים!! **פיית שיניים יושבת על השכל***