אהלן...

אהלן...

בין מבחן אחד למשנהו (מילואים, אתם יודעים) החלטתי לפנק את עצמי וקניתי את ה- DVD של Pulse. לדעתי ההופעה מ ד ה י מ ה ויש הרבה ביצועים מיוחדים ולא שגרתיים. שיא ההופעה, איך לא, בסולו המסיים של Comfortably Numb . מה שהם עשו שם עם האורות זה לא יאומן... הקהל ממש ריחף שם בעולמות עליונים... עם כל הכבוד להופעה של ווטרס, שהייתה מושקעת ומהממת גם כן, מדובר כאן באופרה אחרת מבחינת ההשקעה (בעיקר לאור העובדה שהם ביצעו את Shine On You Crazy Diamond במלואו, מה שהיה חסר לי מאוד בארץ). אין הרבה הופעות כאלה גם היום, וזה היה לפני 14 שנה. Echoes היה משתלב שם מצויין. נותר רק לקוות להופעה משותפת של כל הלהקה, מצידי באלסקה! אני אהיה שם...

Anuerysm

New member
כן גם אני נדרתי נדר ../images/Emo3.gif

היה לי חלום שלגילמור יש איזה מחלה סופנית אז הוא מסכים לאיחוד קצר לפני שהוא מת והלהקה עושה ביצוע מלא לאטום הרט מאד'ר בלונדון

Inis mor

New member
איזה חלום עצוב! ../images/Emo2.gif

אני מעדיפה שלעולם לא יהיה איחוד ושכולם ישארו בריאים שלמים ומאושרים עד גיל 240 לפחות!!!

V e g

New member
כן...זה נורא

מילא חולה אבל לחשוב שהם נאלצו לנגן דווקא את AHM...סיוט.

Anuerysm

New member
יכול להיות שיש להם שירים יותר טובים

אבל אין מה להגיד על הביצוע של השיר הזה בלייב

RoieL

New member
שמעתי הופעה שלהם עם תזמורת

ביצוע מלא, לא כמו ב- KQED, וזה *הרבה* יותר טוב מהמקור.

avki

New member
האמת שהביצוע בהופעות אפילו יותר

רזה מהמקור, ויותר מפוזר ומבולבל. רק הביצוע עם ההרכב המלא של הכינורות והכול באמת שווה.

holo

New member
לא ממש מסכים..

הביצוע בהופעות הרבה יותר חי ונושם, ומרגישים בו את הנשמה והצליל של הלהקה, בלי התוספות הבומבסטיות והלא שייכות לפינק פלויד(כלי נשיפה וקשת למינהם) ששומעים באולפן.

avki

New member
מצד אחד, מצד שני זה לא סותר את מה

שאמרתי. לטעמי.

למעלה