אהלן

אהלן

מה קורה ? מה שלומכם?המצב לא נוח ולא הכי מקל לכולנו לחלק יותר לחלק פחות אבל תדעו שברגע שיתחיל להירגע או ברגע שנתחיל להופיע אנחנו ניתן בראש אנחנו כול כך חמים! וכול כך מתגעגעים להופיע ולראות אתכם שוב בהופעות אולי הקיץ עובר לו ככה לא בצורה שכולנו רגילים פחות חשוב לנו כמה משמיעים ואיזה מקום אנחנו במצעדים מתוכנן שנופיע כמה הופעות באוגוסט ואולי נופיע בחו"ל (ב11 לאוגוסט אנחנו בבודפשט בפסטיבל שנקרא זיגט} אנחנו בעיקר עובדים על ההופעה החדשה להרים משהו חדש ומגניב לשאנן נולד ילד{ארי שמו בישראל}בכלל יש ילדים בלהקה אז אוגוסט ספטמבר תראו ותשמעו מאיתנו יותר זה נראה שהכול נעצר פתאום וזה ככה באיזשהו מקום אבל עד כמה שזה יהי תלוי בנו ניתן בראש

Funky Giraffe

New member
../images/Emo45.gif לפעמים אני פשוט לא מאמין

שאשכרה הדג נחש הם אלה שבאים לפקוד פעם ב- את פורום המעריצים של הדג נחש... סחתיין על ההתמדה

טיפקסית

New member
פי חם חם חם חם

המצב בארץ חם,מי אמר שריפה בגלל הקטיושות ולא קיבל? אחי-איך היה בצ'כיה? תעלה תמונות בקומונה של אמסית. ארי כמו אריה-שם יפה. הופעות באוגוסט זה טוב. אתה יוצא למילואים בסוף? תצלם תמונות שלך במילואים נראה לי שיהיה משעשע לראות אותך על מדים [מדי ב' כמובן]. כיף שאתה כזה מתמיד פה,ותמיד יש לך מה לשתף,תענוג! מעכשיו לא תשמע ממני עד יום שישי אז יהיה לך שקט,חוזרת לבסיס,בגלל זה אני ערה בשעה כזו. יאללה אני אדבר איתך כבר בסופ"ש. להית'

משה!

דבר ראשון מזל טוב לשאנן
כולנו כבר מחכים להופעות.. ותהנו בבודפשט!
יומעולה.

shiroo

New member
אני ממש מקווה שלא....כי אין שום קשר

בין שתי הלהקות.....

נו

וכשמשינה "חיממו" את רוג'ר ווטרס עם "אני ואתה" זה היה קשור? זאת סתם הייתה קומבינה שלהם להשיג כרטיסים חינם... אין הרבה דברים קשורים בחיים

shiroo

New member
משינה עוד איכשהו נשמע הגיוני עם

רוג'ר ווטרס....אבל הדג ודפש....נו באמת....

האיי בחור.

כיף לשמוע ממך ואני בטוחה שלא דואגים לגבי הנתינה בראש. :) יש זמן והעיקר- יהיה המון סבבה. אגב אין לי כוח לפתוח הודעה חדשה, המחשב בקושי זז.. הבית ההוא של שאנן מצמרר.

למעלה