אהלן

chen010189

New member
אהלן

אני חדשה פה, קוראים לי חן ואני בת 17.5 מחיפה. התחלתי לשמוע את כלא 6 מהרגע הראשון שהתחילו לדבר עליהם ורק לפני כמה ימים אחרי "לא יכול" הבנתי כמה אני באמת מתה עליהם! הם הרכב כזה שפשוט על כל השירים אני חורשת ואמשיך לחרוש, שום שיר לא נמאס שזה מדהים. אבל בגלל שרק לאחרונה התחלתי ממש להתעמק בהם אפשר לקבל עליהם מידע ואת השמות שלהם? יש להם אתר? טוב הבנתי שהייתם קומונה פעם ושאתם כבר מגובשים, אז אני מקווה שאני אשתלב פה ואתגבש אתכם
(אגב, למנהל של הפורום... אני חברה של שיר מראשל"צ, Rioter, היא סיפרה לי על הפורום)

Luxfero

New member
ברוכה הבאה

השמות שלהם : עמית ,אמיר ואיתמר . ואתר נמצא כרגע בבניה הוא יעלה בקרוב.

chen010189

New member
סבבה, רק עוד שאלה...

מיזה אביב אליאסי? הבנתי שהוא קשור ללהקה איכשהו
ועוד דבר, אני לא מקשרת שם לפנים. אז מי זה עמית, מיזה אמיר ומיזה איתמר הדבר היחיד שאני יודעת זה מיזה בייבי G
לא נורא, אני אצבור ידע במהלך הזמן.

Luxfero

New member
עוד תשובה..

כדי שתוכלי לזהותם אני אצליב ביןמאפינים בולטים במראם החיוני לבין שמם.. אז הינה : עמית הוא ,האדם עם הראסטות , אמיר הוא ,האדם עם הקרחת, ואיתמר הוא ,השלישי , בעל מבנה הגוף המלא ביותר מבין חברי הלהקה .

ברוכה הבאה לפורום:) ../images/Emo24.gif

אני לין, בת 19 עוד מעט, וגמאני נדבקתי במחלת הכלא.
.. חח הדיסק שלהם אצלי באוטו לא יוצא מהמערכת מהשניה שבה הוא יצא <קניתי אותו ביום השני שהוא יצא ניראה לי..> וזהוווווו:) מאחלת לך השתלבות נעימה- בעצם אני רואה שהשתלבת יפה..
נעים להכיר,
~לין~

אהההההם

אביב הוא האח המוכשר מבין שלושת האחים...והוא לא סתם מנהל אני מבקשת....!!!!!!

fadler10

New member
תשובה

עמית/ סיקס- עם הראסטות. אמיר/ בייבי G- קירח עם זקנקן כזה. איתמר/ יאנגי- כהה יותר.

למעלה