אהלן טוב קצת נעלמתי בנסיבות מסימות לא תליות בי המשך יום נפלא ותתדעו ב'רק SHE LOVS YOU
ב ברק 188 New member 15/6/06 #1 אהלן טוב קצת נעלמתי בנסיבות מסימות לא תליות בי המשך יום נפלא ותתדעו ב'רק SHE LOVS YOU
ש שלווה יערית New member 15/6/06 #3 ../images/Emo124.gifגלי,../images/Emo62.gifלתת לברק שלנו../images/Emo77.gif אייקון של..."סליחה תקלה" והרי תאאאמיד התקלות של ברק הן תקלות מופלאות חינניות כאלה שאנו נהנים מהן, בסופו של דבר, אז.......הרימי נא הכפפה ערב נפלא לכווולנו,
../images/Emo124.gifגלי,../images/Emo62.gifלתת לברק שלנו../images/Emo77.gif אייקון של..."סליחה תקלה" והרי תאאאמיד התקלות של ברק הן תקלות מופלאות חינניות כאלה שאנו נהנים מהן, בסופו של דבר, אז.......הרימי נא הכפפה ערב נפלא לכווולנו,
ש שוש פרסלי New member 16/6/06 #4 בוקר טוב לכולנו, שלווה לסליחה יש אייקון תקלה?אולי ברקי שלנו ביקש בנימוס תכלה? ואם יש לו כבר בבית כלה אז גם אני טעיתי רק בשמחות
בוקר טוב לכולנו, שלווה לסליחה יש אייקון תקלה?אולי ברקי שלנו ביקש בנימוס תכלה? ואם יש לו כבר בבית כלה אז גם אני טעיתי רק בשמחות
ש שלווה יערית New member 16/6/06 #5 בוקר טוב ושב../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifש../images/Emo48.gif שושק'ה.. מרוב הצעות ברקינו עלול להתבלבל וחלילה ל...הפסיק לעשות תקלות <בייחוד ששמת לו ת'כלות מול האף > .
בוקר טוב ושב../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifש../images/Emo48.gif שושק'ה.. מרוב הצעות ברקינו עלול להתבלבל וחלילה ל...הפסיק לעשות תקלות <בייחוד ששמת לו ת'כלות מול האף > .
ב ברק 188 New member 18/6/06 #6 תקלה כלה העיקר שיש שמחה על המגרש כלה בבקשה יש לי בן מנודב בשמחה תקלה על חשש עוד יבאו יבאו בהמשך ובנתים ד"ש חמה ושבוע טוב לכולם.
תקלה כלה העיקר שיש שמחה על המגרש כלה בבקשה יש לי בן מנודב בשמחה תקלה על חשש עוד יבאו יבאו בהמשך ובנתים ד"ש חמה ושבוע טוב לכולם.