אהלן

skvsk

New member
אהלן

מצטערת מראש על הבורות אבל רציתי לשאול משהו בקשר לאואזיס קודם כל יש להם מוזיקה ממש טובה! אני ממש נהנת לשמוע אותם.. השאלה שלי היא איך קוראים לסולן? ועוד משהו.. הם התפרקו נכון? אם כן מתי? ומה הייתה הסיבה? אשמח עם תעשירו קצת את הידע שלי בנושא! וסתם אם יש עוד כמה דברים מעניינים שאני לא יודעת... tnx guys שיהיה לילה מדהים :)

sok777

New member
אמממ אז ככה:

קודם כל אואזיס לא התפרקו ואל תפתחי פה לשטן! דבר שני לסולן קוראים ליאם גאלאגר והוא אח של ה"מוח" של הלהקה- נואל גאלאגר שכותב את כל השירים ומלחין אותם [חוץ מכמה בודדים שליאם הלחין ואחרים]. נואל גם שר מספר שירים(-: משהו חשוב? בואי נגיד שנואל וליאם לא חברים כ"כ טובים והיה להם הרבה, הרבה מאוד, סכסוכים.

imri2

New member
עוד על א ו א ז י ס

1. המתופף שלהם כרגע הוא זאק סטארסקי, הבן של רינגו סטאר ( שהיה המתופף של הביטלס). 2. עד השנה האחרונה אואזיס החזיקו בשיא המכירות של אלבומים בבריטניה, כשהאלבום שלהם, be here now , מכר כ-700,000 עותקים תוך שבוע. 3. את השיר woonderwall כתב נואל על אישתו. לאחר הגירושים, הוא אמר שאואזיס לא יבציעו את השיר יותר בהופעות אבל לא עמד במילה שלו. מקרה דומה היה לו עם הסינגל she is love. השיר היה על חברתו לשעבר ויצא כסינגל יחד עם littlie by little. 4. בלר ואוזיס מסוכסכים. הסיבה היא שבלר החליטו להוציא סינגל באותו יום של אואזיס. מאז מלכלכים האחים גלאגאר ודיימון אלברן (סולן בלר) אחד על השני.

למעלה