אהלן...

abc212

New member
אהלן...

אני חדש פה. שמעתי על הסדרה ואני רוצה להתחיל לראות אותה, ויש לי כמה שאלות: זה סדרת מתח/פעולה וכו..??? כמה עונות יש (בנתיים)? כמה פרקים בכל עונה? כל כמה זמן משודר פרק? תודה רבה!!

כמה תשובות... ../images/Emo9.gif

זו סדרת מתח ופעולה כרגע יש עונה אחת שעוד לא הסתיימה בארה"ב הפרק ה18 שודר בארה"ב השבוע סה"כ יש לעונה הראשונה 22 פרקים כשהאחרון ישודר כנראה בסוף מאי אבל סביר מאוד מאוד להניח שתהיה עונה שניה, מתי היא תהיה- לא ידוע פרק משודר פעם בשבוע בארץ הוא משודר בערוץ YES STARS בYES אין לי YES אני מורידה את הפרקים מהאינטרנט אבל אם יש לך YES אתה כבר תגלה לבד מתי זה משודר וסתם בתור דעה אישית- זו אחת הסדרות הטובות ביותר של השנה, ואם יורשה לי להגזים (ואני יגזים) של העשור וזהו... התמכרות נעימה

eedo17

New member
abc212

ביס זה משודר בימי רביעי ב22:20 היום ישודר ביס פרק 7

Ulong

New member
נצל"ש ../images/Emo58.gif 111

איזה פרק טוב. לפי דעתי הם צריכים לוותר על הכושי ההוא שהצטרף אחרון (שגילה על מייקל) וזה גם מה שהם יעשו ככל הנראה. היה ממש מגניב לראות את הזבל הזה נרקב בבאר למרות שהעדפתי אותו על קלרמן והשני בגלל שהוא לא הורג ישר והם ישר תוקעים כדור והולכים. המניאק של הפרק: באליק. חבל ששרה עושה רגשי למייקל. הוא לא חייב לא כלום וכנראה שהיא באמת שמה עליו עין.

NatalieMi

New member
למה אהבתי אותו (שכחתי איך קוראים לו

הוא נראה בנאדם ממש טוב (אם במקרה וראיתם עד פרק 16), ולא מגיע לו להיות בכלא, הוא רק רוצה לצאת זה הכל.

למעלה