אהלן

אהלן

אהלן, שמי עידו ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה להכין לי מן דיסק אוסף כזה כדי להכיר את הלהקה כמו שצריך לקראת ההופעה בארץ. בינתיים אני מכיר רק איזה 5 שירים... אז אם תוכלו להמליץ לי על בערך 20 מהלהיטים הכי גדולים שלהם אני אשמח. תודה

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

גם אני די חדש בקטע של דפש מוד...הנה כמה שירים שאני אוהב מאוד (ואני לא מכיר את רוב הדיסקוגרפיה של הלהקה ככה שיש עוד המון מן הסתם...) מתוך Music For The Masses: Never Let Me Down Again Sacred Strangelove Behind The Wheel מתוך Violator: Personal Jesus Sweetest Perfection Blue Dress Halo Policy Of Truth מתוך Playing The Angel: Precious A Pain That I'm Used To Lillian הייתי ממליץ לך גם לשמוע את שאר השירים בViolator ו-Music For The Masses, עם דגש על Violator שהוא אחד האלבומים הכי אהובים עליי בכל הזמנים (אולי אפילו הכי הרבה)

aviGODFATHER

New member
אההה וכמובן:

ברוך הבא

פשוט

קנה את אוספי הסינגלים. יש שניים אם אני לא טועה, ואם אני טועה, מה זה משנה; פשוט קנה את אוספי הסינגלים. הם שווים את הקנייה בהחלט וגם ישמשו אותך למטרה שאתה צריך. (בתו השמיני בירושלים, אגב, יש מבצע דפש; כמעט כולם ב40 שקל)

פשוט

קנה את אוספי הסינגלים. יש שניים אם אני לא טועה, ואם אני טועה, מה זה משנה; פשוט קנה את אוספי הסינגלים. הם שווים את הקנייה בהחלט וגם ישמשו אותך למטרה שאתה צריך. (בתו השמיני בירושלים, אגב, יש מבצע דפש; כמעט כולם ב40 שקל)

Bavmorda

New member
הסינגלים לא מראים את יופיים

ואת יחודם של DM. הם פשוט ייצוג של הסטטיסטיקה של מה שהצליח. יש לא מעט שירים שפחות הושמעו ברדיו או יצאו בקליפים, והם לא פחות טובים מאלו שכן צפים מעל פני השטח. אין כמו דיסק מוצלח שלם (ךאו שווקא אחד במספר) כדי לגלות להקה, כשאחרי CD של רק סינגלים אי אפשר להתמסר לדידסק שלם, כי מחפשים שוב ושוב את הלהיטים. BAV.

בסדר,

אבל המטרה שלו היא להיות מוכן להופעה, ובשביל זה הכי טוב זה להכיר את השירים שרובם יבוצע - ואלו תמיד הסינגלים (בנוסף לאלבום החדש איטסלף)

למעלה