אהלן..

אהלן..

היי אני פעם ראשונה פה ויש לי כמה שאלות.. אני לא מזמן התחלתי להכנס לכל עולם יחסי המין עם חברי ועדין יש לי כל מיני שאלות ללא תשובות. אני לא מצליחה להגיעה לאורגזמה. או שאני כן מגיעה אליה ופשוט לא מפרשת אותה כך.. בן זוגי יורד לי וזה מהמם, ההרגשה מתגברת לאט לאט ומופיעה אצלי הדחף לזוז וכך זה נשאר ויכול להשאר הרבה זמן.. ואז יכולה להופיעה הרגשה של זה כבר יותר מידי נעים אבל בכל זאת אני לא רואה לזה סוף.(והעצה של "תמשיכו זה יבואו.." לא תעזור ניסינו כבר..) לפעמים אני מזיזה את חברי ואז כשהוא נוגע בי שוב אחרי כמה דקות זה עדין אותו שיא גבוה של נעימות כמו מקודם.. אז איך בעצם יודעים שהגעת לאורגזמה..? (אני יודעת שהשאלה נשמעת טיפשית אבל בכל זאת..) ועוד משהו.. אני לא ממש נהנת מהחדירה. רק עם זה מלווה בגירוי הדגדגן אז כן.(בתנוחת הכפית..) למה זה יכול לקרות? בכלל בנות שתפו איך זה אצלכן, איך אתן מגיעות לאורגזמה וכו? זה מאוד חשוב לי..

כמה דברים...

ראשית, ברוכה הבאה מאד
התופעה שאת מתארת מוכרת מאד. כל הרמות שלה, ההנאה רק מגירוי הדגדגן, הריגוש שממשיך אבל לא מגיע לשום מקום, ואפשר להעיר אותו שוב אבל זה לא מגיע לשיא. שאלה קטנה לפני שנמשיך: האם לבד את כן מצליחה להגיע לאורגזמה? האם ניסית?
מאד ממליצה גם על קישורי הפורום, יש שם המון מידע!

תודה לך על ההתיחסות..

אז זהו שגם לבד אני לא מגיעה לאורגזמה. בגלל זה שאלתי מה היא בכלל.. מלפני זמן מה בכלל לא ניסיתי אבל בזמן האחרון כן התחלתי לנסות אבל זה לא ממש מוביל לאן שהוא.. אולי זה ישמע מצחיק אבל אני מרגישה שלי עצמי אין סבלנות לזה. או שאני פשוט לא יודעת מה לעשות נכון.. וכן קראתי כבר חלק מקישורי הפורום יש שם דברים מעניינים. אשמח אם תגיבי לכל שאלותי ששאלתי מקודם.. לילה טוב!

היי שוב

אנסה לענות על שאלותייך: אז איך בעצם יודעים שהגעת לאורגזמה..? את פשוט תדעי. זה לא משהו שאפשר להסביר או לתאר. כלומר, אפשר לנסות
זו חוויה שבה הראש משתתק ולא משחק תפקיד והגוף פשוט חווה מעין התעלות כזאת. הנה, ניסיתי
ועוד משהו.. אני לא ממש נהנת מהחדירה. רק עם זה מלווה בגירוי הדגדגן אז כן.(בתנוחת הכפית..) למה זה יכול לקרות? אולי כי את אישה נורמלית וזה מה שקורה אצל רוב הנשים... רוב הנשים נהנות מגירוי בדגדגן ויכולות אף לגמור מכך ולא גומרות מחדירה. ההנאה מחדירה יכולה להגיע לפעמים אחרי שאת גומרת באמצעות הדגדגן (תיכף נגיע לזה) ואז הגוף לפעמים ממש רוצה אותה, הוא מוכן אליה, זה עושה לו טוב. בכלל בנות שתפו איך זה אצלכן, איך אתן מגיעות לאורגזמה וכו? מההכרות שלי עם כל מיני נשים והדרכים שלהן, אז כל אחת מוצאת את הדרך שלה, תוך ניסוי וטעייה, ופשוט חיפוש של מה שמתאים לה ועושה לה טוב. את אומרת שאין לך סבלנות. זה נשמע לי כמו מפתח כזה - שאת חשובה לעצמך מספיק בשביל להקדיש את הזמן הזה לטובת העניין. קחי לך זמן בכיף, תמצאי מה מגרה אותך בתור התחלה, אולי לקרוא משהו או לראות משהו, או לחשוב על משהו. צרי גירוי (הרי הכל מתחיל בראש...). אולי זה אומר ללבוש משהו מסויים, או לשחק דמות. מה שעובד בשבילך. ואז תתחילי לגעת בעצמך בכל מיני צורות, מתוך קשב עצום לגוף שלך ולעצמך. הצעה שלי: לנסות גירוי לא ישיר של הדגדגן, כלומר מהצד או בצורה שלא מפעילה עליו לחץ ישיר. ותלכי לאט. אל תנסי להגיע ישר לאיזושהי מטרה, אלא קחי את הזמן לאפשר לזה להיבנות. דמייני פרח שהולך ונפתח בקצב שלו. אם ננסה להפריד בין העלים בכוח, הם ייקרעו. את רואה את זה? הקדישי לעצמך זמן. את ראויה לזה. ברגע שתצליחי עם עצמך, תוכלי פשוט ללמד את הפרטנר שלך

אהלן..

נהנתי לקרא את התגובה שלך, התיחסת לכל מה שרציתי.. די הרגעת אותי לגבי עיניין החדירה, כי חשבתי שזה משהו מיוחד בי. אבל התייחסת לאי גמירה מהחדירה ואני דיברתי על ההנאה בכלל מהחדירה- מהנעימות וכו. פשוט באקט המיני אני רוצה את החדירה רוצה להרגיש אותו, אבל כשזה קורה זה כאילו לא עונה לציפיות שלי ופשוט נחמד כזה אבל לא נעים בטרוף כמו לבן זוגי. וזה הפחיד אותי... כשהוא שאל אותי פעם מה אני מרגישה ואם אני נהנת אז לא הרגשתי נעים להגיד לו שבעצם אני לא ממש, כאילו שהוא לא יפגע ויחשוב שהבעיה היא בו. כמובן אמרתי לו את האמת לגבי הרגשתי אבל נשארתי עצמי עם הרגשה כאילו פגעתי בו.. ולגבי הדגדגן, תודה על הפרוט מצפה לי דרך ארוכה בלמידת גופי..יש לי זמן אני לא ממהרת לשום מקום..

היי אין לך שם...

לא הבנתי בדיוק לאיזו תגובה את מחכה. האם לחלק המדבר על כך שאת לא נהנית מהחדירה, מעבר לכך שאת לא גומרת? אם על כך מדובר, כי אז יש המון דרכים לשפר את המצב, אבל זה מתחיל מתקשורת כנה ופתוחה עם הפרטנר. אם הוא יהיה מודע למצב, אז תוכלו ביחד לחפש תנוחות שמהנות אותך יותר, לשים לב לטיימינג של החדירה שיעשה לך טוב ולאפשר לך בכלל אולי להיות אקטיבית יותר ולחפש, פשוט לחפש ביחד איתו מה עושה לך טוב. פתיחות זה המפתח! מקווה שעזרתי

קמרש

New member
כשתגיעי לאורגזמה - תדעי שהגעת ...

כל עוד יש ספק - אז עדיין לא הגעת ...

למעלה