אהלן .. =]

Lirix

New member
אהלן .. =]

קוראים לי לירון אני חדשה בפורום(כפי שבטח כבר שמתם לב).. אני בת 16 ו7 חודשים.. גולשת בחוף נווה ים בעתלית..חוף נפלא אגב.. אבל נראה לי שהחורף הזה אני לא אגלוש בעיקר בגלל ההורים... אחרי התאונה הקטנה שהייתה לי(שאחריה נראיתי כמו דג אבונפחה) נדלקה אצלם נורה אדומה =\ אמממ סיימתי לחפור..בנתיים.. חחח =]

אודלינה

New member
חחחחח עוד פעם אתה??

בכל מקרה ברוכה הבאה... (אני לא קיבלתי קבלת פנים כזאת :()

maorubin

New member
?!

תראי איזה מחמאות הביאו לך על הציוריםםםם... לא מספיק לך1?! בקיצור שימי עוד!.... תגידי רגע... מתי את עושה את הציורים האלה?..

אודלינה

New member
חחח לא לא סתם בצחוק

אני אשים שבוע הבא עוד. ואני מכינה אותם בשיעורים, לפעמים כשאני הולכת לים.

NeMo 3

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

גם לי קוראים לירון, וגם אני דיי חדשה בפורום...

maorubin

New member
ברוכה הבאה גם לך!...

מקווה שגם את... כמו לירון השניה... תמצאי את הבית הזה מתאים גם בשבילך... ד"א.. בחתימה שלך... אדי גררו... מי זה.?...(אולי שאלה קצת אישית...)

maorubin

New member
ברוכה הבאה!

מקווה שתשתלבי פה בפורום... לא אמרת כמה זמן את גולשת... ואולי תספרי לנו על התאונה שלך שמחזיקה אתך הרבה בבית?..

Lirix

New member
התאונה..

אמממ ברגע של חוסר תשומת לב הפניתי את הגב לגלים(ישבתי על הגלשן עם הגב לגלים) והיה ים לא מסודר.. גלים די גבוהים ורנדומלים. בא גל גדול ועשה ממני ומהגלשן בגדים במכונת כביסה.. לא פעם ראשונה שזה קורה(הקטע עם המכבסה) אבל פעם ראשונה שאני עפה על הגלשן ונתקעת בדופן שלו עם הפה... לא נעים בכלל. 3 ימים הסתובבתי עם שפה שלישית שגדלה מתחת לעליונה.. נראיתי ממש מוטצייה של קלימרו. צד ימני של השפה רגיל וצד שמאלי נפוח לאללה ובצבע סגול כחול. ממממ זהו... =] אבא לא ידע מה לעשות.. שניינו ידענו שאם אמא רואה את זה.. אין יותר גלישה. ואני רק צחקתי על עצמי כי באמת זה היה נראה מצחיק. השפתיים שלי גם ככה עבות... אז קצת סומק אדמדם כיסה את הכחול שעל השפה.. ואמא לא ראתה.. עד עכשיו היא לא יודעת האהבלה הזאתי.

maorubin

New member
../images/Emo122.gifאאוץ'...

אני קיבלתי הרבה מאוד מכות מהגלשן... אבל הכי ריציני זה פתיחת ראש קטנה... (4 פעמים...) וכל השדאר מכות יבשות... תדעי לך שגם את יש לך מזל... אני מכיר מישהו שקיבל את החרטום לירך ועשו לו שם בסביבות ה80 תפרים והעבירו לו בשר מהתחת למקום החסר... עדיין יש לו שם חור... משו מפחיד...

sfl

New member
מור את עדיין לומדת בברנר?

אני שם יומשלישי תעשי לי סיבוב במחששה ובמשתלה חח

למעלה