אהלן......

spirnof ice

New member
אהלן......

התחלטתי לגלוש לפני כמה זמן..... עד עכשיו או שהשכרתי גלשן פשוט כזה למתחילים או שלקחתי לחברים... והגיע הזמן לקנות גלשן.... אני 1.72 ושוקלת 57.... מה הנתונים של הגלשן שאני צריכה..??

maorubin

New member
ברוך הבא!

ברוך הבא לפורום ולעסקי הגלישה... בעיקרון את אמורה לקנות גלשן שיהיה גבוה ממך ב25 ס"מ... ורחב ועבה!... חפשי בלוחות יד שניה בפורום הזה ובקישורים שיש בפורום יש את כל אתרי הגלישה שיש בהם לוחות יד שניה... אני מציע לך לקרוא את המאמר המדהים שרייש... המנהל הקודם כתב.... לגולשים מתחילים... תחטטי בפורום ותהני!... עוד שאלות?... אני מקווה שאני ושאר חברי הפורום נוכל לעזור... בהצלחה בהמשך!! :)

spirnof ice

New member
אהלן....

אני ממש מתלבטת אם לקנות קודם גלשן למתחילים, עבה ורחב יותר.... פשוט כי אני פחות או יותר מסתדרת כבר.... קלטתי את הדברים הבסיסיים....

PinkyRaSta

New member
כמעט עומדת זה עוד כלום

אני עמדתי מהיום ה1 שלי במים ומאז ועד היום עברתי כברת דרך. תקני גלשן <יד2> רחב עבה וגבוה שיציף אותך טוב. גלישה זה לא רק לעמוד, זה גם לחתור ויהיה לך ממש קשה לתפוס את התנוחה שלך על הגלשן ולחתור לפיק וכמובן לגל אם הגלשן לא יהיה לך נוח ולא תסתדרי איתו. תקחי גלשן משו 1.85 ורחב משו בסביבות ה46 ס"מ. ועבה יחסית. את יכולה להתפשר על עובי/ אורך במידה והאחר <עובי/ רוחב> במימדים גדולים ממש. נגיד גלשן 1.90 אז את יכולה לקחת פחות עבה <אבל לא מומלץ 1.90> וההפך.. גלשן יותר עבה אז את יכולה פחות באורך. מנסיון. אבל ככה בערך- 185X46 ועובי כמה שיותר עבה. הצלחה

ILANA360

New member
לא צריך להגזים

למה כמה שיותר עבה?? יש לי סיוט מגלשן עבה שונאת אותם בלתפוס גלים הם טובים בלעבור תשבירה זה חרא

shelly1232

New member
../images/Emo131.gif

לאאא מה פתיאום המידות 185 על 46 למתחילים הגלשן שלי 184 על 47 ואני 172 ואני לא מתחילה!!! כמו שאמרת בשביל גלשן שיציף צריך שהוא יהיה גבוה ועבה שתיקח 47 על מטר90+

ILANA360

New member
ברור שזה יותר טוב

אני אמרתי את דעתי..אני לא יכולה לראות גלשנים עבים כמו חסכה..רק לחשוב איך עושים איתם דאדייב שובר לי תראש חחחחחח שלי יא מאניקית הלכת היום ולא אמרת לי אה

shelly1232

New member
אילנה יא ג'ירפה

חחח אילנה את לא יותר גבוה מימני ואם את כן אז את מטר 70+

shelly1232

New member
אילנה יא ג'ירפה

חחח אילנה את לא יותר גבוה מימני ואם את כן אז את מטר 70+

ILANA360

New member
אני יותר גבוההה

מדדו אותי בקופת כללית חחחח יצא לי מטר 64=\ וכול הכבוד על היום בתחרות!!!!! חולה עליך

M o r k

New member
ברוכית הבאית ../images/Emo24.gif

השתלבות מהירה ו ................ תהני אני מור גם אני דיי מתחילה איפה את גולשת?

spirnof ice

New member
בדרך כלל...

בחוף הקשתות בהרצליה (השרון) יצא לי כמה פעמים בשפיים...

M o r k

New member
אחלה חוף ...

בהצלחה בהמשך

גם אני.. ../images/Emo13.gif

אני כמעט תמיד גולש בחוף השרון, אבל יצא לי ללכת גם לחופים אחרים, ביניהם בשפיים (חוף חצי נודיסטי, די מגניב..
). היום הייתי בחוף השרון אחרה"צ והיה ממש ריק.. נראה כאילו ברגע שטיפה מתקרר אף אחד כבר לא הולך לים.

שאייאן

New member
מה גלשן. תביאי תפון שלך.

172 על חמישים ושבע?? חוצ מאם יש לך פרצופ של גמל את יכולה לשכוח מגלשן ולהתחיל לתכנן על ילדים. אני יעשה לך 4 ואת כולם נשלח לפנימיה צבאית שאחד יצא רמטכל. את בקטע.?

למעלה