../images/Emo177.gifנירקולה..כנס../images/Emo94.gif
תראה בקשר לספרים,יש ספרים שאתה קונה ויש ספרים שתקבל בספריה,אבל יש ספפרים כמו ספר בספרות (נדמה לי) שאוספים כסף וקונים אתזה לכל השכבה. שאלת מה רע בשוחרות?באמת תעיין בפורום.. אתה נכנס למסגרת צבאית (לא בטוח שתשרוד בה). יעשו עליך פוזות (המקס"ים) תמיד. מבחינת מורים אין מה לדבר כי הם מצוינים.. ובסופו של דבר אחרי שתקרע תתחת 4 שנים תלמד משעת אפס עד 4 (לא נראה לי שיש אתזה בכיתה ט') אז אתה תראה שזה קשה,ושבנוסף אם עשית משהו אתה תשאר אחרי המסדר לשיחה עם מדריך שזה יכול להגיע גם לשעה 5 וחצי. אתה תטחן ניקיונות (בעיקר בכיתה ט',י') אז אחרי שתסיים 4 שנים,אתה תצטרך להתגייס לח"א (אלא אם כן תלך ליח' התנדבותית) אז תגיע לטכני לעשות קורס ספציפי, ואז תגיע לבסיס תסגור חצאיים (שבת כן,שבת לא) אתה תטחן כמו קרבי ותקבל משכורת של ג'ובניק, וזהו בעיקרון,אנשים יוצאים די ממורמרים אחרי לימודים בטכני (אני מתכוונת לשלושת השלוחות) כי אתה לומד מקצוע ולא בטוח שהוא יועיל לך בעתיד,אתה יכול להגיד אתזה גם על בית ספר עיוני ככה שעל טעם ועל ריח אין להתווכח..אם אתה שואל על הולץ אז הוא נחשב לבי"ס הכי גבוה מבין שלושת השלוחות מבחינה לימודית,בכל אופן מבחינת האנשים והחברה בביה"ס (הולץ) אז אין לי מילים כי כל אחד הוא קודם כל בן אדם בפני עצמו וכולם חברים טובים. אבל סה"כ יש דברים טובים ויש דברים רעים ולפי דעתי,אל תלך..