אהלן

chouji

New member
אהלן

טוב אני חדש בפורום...חלק ראו אותי באנימה קון [הג'ינג'י עם הבגדים השחורים] יצא לי לדבר עם חלק וזה נשמע אחלה פורום אז הצטרפתי...

chouji

New member
אה כן

ובבקשה בלי יאוי זה ממש עיצבן אותי בכנס

הומ.. לא חושבת שאני ממש מכירה

אותך מהאנימה-קון. אבל בכל מקרה, שלומות לך~! ^_^ ובקשר לקטע של היאוי, זה יהיה קשה.. לי, אישית, זה יהיה קשה.. אבל אני אשתדל P= רק שונן-איי :X

ליסאן

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

יו!!!! אחרי כל מפגש נוספים לנו אנשים מגניבים !!!!! תהנה בפורום

ashkeloni

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

ובלי יאוי? איך אפשר בלי?
יאוי סאקס
תרתי משמע! ברוך הבא לפורום*חיבוק דביק*

ברוך הבא!!!

אתה זה שהתחפש לאיצ'יגו??? כי אם כן יש לך טעם טוב באנימות...
טוב בכל מקרה אתה עושה טעות גדולה אל תצטרף לפורום הזה יש פה אנשים מטורפים *בורח מסקילה* .... סתם יש פה אנשים נחמדים ומאוד שפויים (כן בטח) . בכל מקרה ברוכה הבאה ובקשר ליאוי אין מה לעשות כנראה יש בנות (ונתן) שזה עושה להם את זה ... אז אפשר לנסות להלחם בהם זה לא מאוחר עוד אפשר לנצח אותם!!! מקווה שתהנה פה ואם יש לך שכל תברח לנו זה מאוחר מדי..

chouji

New member
לא זה לא אני

תודה על הברכות ולא לא הייתי המנחה שהתחפש לאיצ'יגו אבל בליץ' זו אחת האנימות האהובות עליי..

גומן

חשבתי שזה היית אתה לא נורא... לפחות אתה אוהב בליץ' וגם זה משו לפי דעתי זה הרבה יותר טוב מנארוטו ... (או שזה הפילרים משפיעים עלייי??)

dndboy

New member
../images/Emo103.gif|מבטעםלהבותבעיניים| *מסתכל

על הקונאי החדש שלי*

lily kane

New member
the last boy

that try to fight me with yaoi was evantly agreeing to do syber yaoi with me and suprsily for him he enjoyied that^^ so just don't fight nice to meet you i am lily kane i am new here and very old on heydpark ^^" i was Orochimaru at that cosplay^^ nice to meet you

lily kane

New member
הייהיי

אני רק מקווה שלא הכאבתי לך עם הקולר פשוט אוהבת קולרים סאסקא עם קולר זה גאונותXD

chouji

New member
שולט

שולט ביותר ראיתי תתחפושת שלך אההבתי...אחלה עדשות

lily kane

New member
תודה

עם היו די יקרות אבל הם היו שוות את המחיר ועזרו מאוד לתלבושות האמת שפחדתי שהרבה ישנאו את זה^^ אבל הרבה אנשים אהבו

Galmon

New member
ברוך הבא! ^_____^

ג'ינג'י עם בגדים שחורים...... אי-צ'י-גו?~ ^_____^ מגניב, תהנה מהפורום! ^0^ ויאוי זה באמת רע..... *___* (אבל שונאן איי שולט... XD)

למעלה