אהלן

אהלן

מה קורה? איך היה ל"ג? חזרתי לפני כמה זמן מהמועדון שלנו ואני כולי מסטולה ומלאה בוודקה.... מה שאני זוכרת זה שנשארתי לשמור על השתייה וכנראה ששתיתי ממנה (ככה אמרו לי....) ואני גם זוכרת שהקאתי את הנשמה שלי.... אחרי זה כשחזרתי לעצמי שכבנו כולם על הכביש ואז נכנסנו למועדון ובסביבות 4 הלכנו לישון ובגלל שהיינו הרבה אז ישנו אחד על השני...... ואז ב5 וחצי קמנו לנקות ואני בכלל שכחתי שהייתי צריכה לעוף הבייתה... ועכשיו אני בבית חצי מסטולה....

:\

אמאאא הל"ג בעומר שלי היה דיי מסריח כי הייתי כולי בצמרמורות כל הזמן במדורה כולי צמרמורות עם 20 שמיכות עלי ונתנו לי בגלל זה להיות אחראית על המדורה (היא חמה ולי קר) וגם רציתי להיות אחראית על המדורה אז כל פעם שמישהו צריך גחלים, תפוח אדמה, או כל דבר שקשור במדורה אני הייתי מביאה לו ונשרפה לי האצבע ואחרכך היד.. וזה עד עכשיו כואב.. פשוט נשרף.. וכל הפנים שלי כמעט עלו באששש וואי כלכך כואבב הכלל..אבל חפיף מסתדרים...

היה מויייי כיפפפפ!

חוצמזה שכמעט רצחו אותנו ב4 ככה.. אני וחברות שלי נכנסו לסרטיםם..אמאא הייה מפחידד לאללהה אני עדיין עייפפהההה..אוףף

חחחח גם אני חזרתי חצי מסטולה

באיזה 5 בבוקר שיגענו אנשים ברחוב ומה לא עשינו היה קטעים!

CrAzY4uMJJ

New member
כריס מאמי...

תהייה בריא!!!!

אנחנו כל המסטולים נשכבנו על

הכביש כמו דומינו ז"א הראש שלי היה על הבטן של נטע והראש של נטע היה על הבטן של ליטל והראש של ליטל היה על הבטן של חן וכו'...................... חחחחח חסמנו את התנועה וכל המכוניות נסעו בצד כדי לא לעלות עלינו.........

CrAzY4uMJJ

New member
חחחחחח קרן שתהיי לי בריאההה!!!!

אני הייתי עם חבר שלי-->חן..ועם חברים שלו..היה כיףףף הלכנו לעשות על האש באיזור של החנייה של האמפי פארק שם למעלה...ואז נסענו לפלמחים עלה לנו 20 שקל לרכב(היינו 2 רכבים)ורק נכנסנו לראות אנשים ואני כבר בכיתי מרוב שהעיניים שלי שרפו(יש לי בעיות בעיניים וכמו מפגרת עברתי ככה בחצי חוף פלמחים...)וגם כאב לי הגב בגלל שהלכנו על החוף..אוחחחח...חחחח יהייה טווווף!!!!!!!!!חזרתי הבייתה ומזה הסרחתי..חח אבל לא היה לי כוח אז שטפתי את הפנים ואת השיער והלכתי לישון לי...קמתי וישר התקלחתי
שתיתי רק כמה כוסות של בירה שחורה... חכי חכי קרן זה יעבור כל הקטע של הוודקה...זה דבר מגעיל שהורס את הכבד...אל תשתי הרבה..רק כשאת יוצאת למסיבות וכאלה..

כן שמתי לב.......

כמה שאני מקיאה זה לא יוצא...... אבל אני תמיד מסתכלת על הצד החיובי! זה עזר לי בשבת בלא לעשות כלים! וגם היום כל הבצפר שלי בא אליי כזה: "השתכרת אה?"

ואני נתקעתי ברמלה עם חברות שלי חחחח

באיזה 4 בבוקר היינו ברמלה איזה עיר דוממתתתתת עד שהגיעה המוניתת

למעלה