אהלן

hitball

New member
אהלן

אני שרוף על בלינק! אני יודע שתכעסו אבל יש לי את כל הדיסקים (צרובים) אבל לא משנה ראיתם את התוכנית החדשה באמ טי וי על המתופף של בלינק ואשתו? זה ממש נחמד לראות אותם ככה בחיים רגילים :) אהה ושמי שחר פרידמן אני מחור בשרון שנקרא צורן בן 17 וקצת בכיתה י"ב שלום לכולם

Just TalTi

New member
ברוך הבא

אני טלי בת 15 וחצי מרחובות אני כל הזמן כותבת אותו דבר.. אני צריכה למצוא משו אחר לכתוב. אולי אני אשנה את השם שלי או משו =\ הא, ותהנה!

BrainDaMaGeD

New member
אל תדאגי..שטויות!

עוד חצי שנה תוכלי לרשום 16 והכל יהיה בסדר! ובורכה הבאה ד.א, אני מירה [שמירקע] בת 15 מבת ים =/

hitball

New member
באמת מה שמו?

ואם כבר.. מה השם של הגיטריסט עם הקול היותר הומואי? ושמו של הגיטרסיט נראה לי הבסיסט...

RoyBlinkBoy

New member
חח מאיזה כוכב אתה נפלת?

למתופף קוראים טראוויס.. ולא הבנתי מה אמרת בקשר להוא עם הקול ההומואי אבל בוא נגיד שהגיטריסט הוא טום ויש לו קול יותר גבוה ויש את הבסיסט מארק שיש לו קול יותר נמוך.. קומפרנדו?

BrainDaMaGeD

New member
אממ

המתופף- טראוויס ברקר באסיסט- מארק הופס גיטריס- טום דלונג

may90

New member
יש משו שאף פעם לא הבנתי-

טום דלונג? או טום דלונג'?

RoyBlinkBoy

New member
אממ

בעיקרון המקורות של השם זה מצרפת וזה דלונג' אבל אני חושב שהשם של המשפחה שלו תמיד נקרא דלונג והוא אמר איפשו שהוא מנסה להחזיר את זה שיגידו דלונג'.. הוא אמר שטום דלונג נשמע מצחיק ומוזר.. מין חרוז כזה נו לא יודע איפה הוא אמר את זה בכל מיני ראיונות איתו..

may90

New member
או יופי אז אני אמשיך לאמר דלונג'

הכל בשביל טום!

Sk8erJS

New member
מה יש לך?!

לא כ"כ נראה לי שהבנת איפה אתה... פה זה פורום של בלינק (182)... ובפורום הזה אתה אמור לדעת כמעט הכול עלייהם ולא להכיר איזה שיר או שניים שלהם ולהגיד שאתה חולה עלייהם! ובטח ובטח לא לרדת עלייהם קפיש?!

hitball

New member
מה???? קצת נסחפת אני חושב...

אני שומע את כל השירים שלהם והכל... את כולם! זה שלא חקרתי את הלהקה ואין לי פוטרים בחדר וארון של קלסרים עם חומר שלהם לא אומר שאני לא יכול להיות פה? האמת באתי לפה כדי לדעת טיפה יותר עליהם.. ואל תגידו שאין לו קול קצת הומואי... של ילד קטן כזה...לא?

BrainDaMaGeD

New member
זה בסדר שאתה לא מעריץ אותם...

כלומ לא שם פוסטרים ויודע את השמות...ושאתה פה כדיי לדעת יותר... אבל עדיין, זה פורום בלינק 182 ולרדת עליהם פה זה לא המקום המתאים.

BrainDaMaGeD

New member
אתה לא מודע למה שאתה אומר?

"הקול היותר הומואי" חוצמזה שאם אתה אוהב את בלינק אבל חושב שלתום יש קול הומאי אז זה אומר שאתה אוהב קול הומואי. אוקיי.

hitball

New member
מי אמר שקול הומואי זה רע?

זה מתאים לשירים אז סבבה ואניגם חושב שעברי לידר שר אחלה... אם כבר הומואים

למעלה