אהלן

• פותח הנושא D bee
  • פורסם בתאריך

D bee

New member
אהלן

אני מאיה ולהקת מיוז נימצאת בקטגוריית הלהקות שאני הכי אוהבת.. אהבתי את האלבום origin of symmetry שלהם! את כל השירים שם אני אוהבת ואני לא מפסיקה לשמוע אותם! היחידה ששונאת את השירים שלהם זאת אמא שלי שכל הזמן צועקת עלי שאני שמה אותם על פול וויליום במיטבח..אבל לא נורא, אני מבינה אותה.. אהבתי גם את האלבום החדש שלהם(שכחתי את שמו) אבל השירים שם פחות טובים ככה אני חושבת (אל תיתנפלו עלי) בקיצור טוב לדעת שיש על הלהקה המעולה הזאת פורום, ואני אשמח להמשיך לבקר! מאיה:) ואתם יכולים לשלוח תגובות אם אתם רוצים:) רצוי!:)

Franz Ferdinand

New member
איחולים להצטרפותך לפורום!

אוריג'ין זה אכן אלבום משגע ופשוט מושלם! לאלבום האחרון קוראים absolution ויש הרבה שמעדיפים את אוריג'ין עליו (כמוני למשל), כך שאת לא צריכה לפחד מסקילה בקהילה זו... אז תהני פה!

L A D Y B U G 2

New member
אני יסקול אותך../images/Emo46.gif

סתם צוחקת אוריג'ין באמת אלבום מדהים והרבה מעדיפים אותו, אבל אני מעדיפה את אבסולושיין. אניוואי.... שלום לך ותמשיכי בביקורים :) אני אורטל :)

C A R I S M A

New member
שלומו'ש

ברוכה הבאה להצטרפותך לפורום ואני מסכימה עם אירנה שאוריג'ן זהו אלבום ממש ממש ממש יפה!! תהני פה.....:) אגב נעים מאוד אני אולגה...

NiKi†a

New member
היי ../images/Emo9.gif

משלומך? אני שירן =] ממתי את שומעת מיוז?

Exhibit R

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

מקווה שתהני כאן
אני רינת, נעים מאוד

Keenan RiP

New member
WELCOME../images/Emo13.gif

אני ברק, 15 וחצי. מקוה שתהני פה. אני בניגוד לאירנה חושב דוקא שאוריג'ין זה ה-אלבום של מיוז. אבל מי אני שיתווכח עם אירנה;) ויש פה אחלה אנשים (בעיקר אנשות), אז לא לפחד

Franz Ferdinand

New member
למה "בניגוד לאירנה"?

אני דווקא אמרתי שאני בין אלא שמעדיפים את אוריג'ין על אבסולושן. ואם אתה ממש רוצה, אז אני מרשה לך להתווכח איתי מתי שרק בא לך, אני אוהבת ויכוחים (למרות שאני בדרך כלל מפסידה או מוותרת באמצע)

dirty boots

New member
ברוך הבא :]

גם אני חושב שאוריג'ין יותר טוב מאבסולושן, אבל אבסולושן גם מעולה :]

Just Yula

New member
שלום:]

אני יוליה, בת 16 וחצי. אוריג'ן זה באמת אחלה אלבום :) אני אישית נורא אוהבת אותו Enjoy!

D bee

New member
נעים מאוד להכיר את כולם:)

אז כמו שאמרתי אני מאיה בת 17 מכפר סבא.. והתחלתי לשמוע מיוז מלפני שנה (משהו כזה, אני כבר לא זוכרת) זה התחיל יותר נכון מאח שלי שנתן לי לשמוע את הדיסק שלהם ומאז לא נימאס לי ממנו... ו..זהו:) תודה :)אתם אחלה אנשים\אנשות.. ביי:)

מצחיק :)

אני דוקא עשיתי את המהלך ההפוך... אני נתתי לאח שלי את אוריגין של מיוז וגרמתי לו להתאהב בהם :) או לפחות באלבום :) אגב וולקום ! גם אני חדש פה, were in this togather יום טוב :)

D bee

New member
נעים מאוד להכיר את כולם:)

אז כמו שאמרתי אני מאיה בת 17 מכפר סבא.. והתחלתי לשמוע מיוז מלפני שנה (משהו כזה, אני כבר לא זוכרת) זה התחיל יותר נכון מאח שלי שנתן לי לשמוע את הדיסק שלהם ומאז לא נימאס לי ממנו... ו..זהו:) תודה :)אתם אחלה אנשים\אנשות.. ביי:)

למעלה