אהלן!

yoseflotz

New member
אהלן!

אני חדש בפורום!! וכמו כולכם חולה על RHCP!!!! קוראים לי אלון, בן 13 (ח') מרעננה. שירים אהובים: californiaction, the other side, scar tissue, under the bridge, around the world, and city of angels... חוץ מרד הוט אני שומע: מוניקה סקס, a perfect circle, green day, טיפ טיפה של linkin park, the rasmus, ועוד המון שירים רנדומליים מלהקות שונות.

Shachaf D

New member
מאזיה חטיבה אתה ?

אני מרימון . וברוך הבא .. וגם כתבת בשירים שאתה אוהב city of angles , אז אין כזה שיר .. אני מניח שהתכוונת לunder the bridge אבל כתבת אותו כבר.. וגם the other side זה ככה :eek:therside .. ובאיזה חטיבה אתה ??

Rusty Cage

New member
אה אז אני בטח מכירה אותך

גם אני הייתי ברש"י... בצפר זוועתי

yoseflotz

New member
כן

אני מסכים איתך...זה באמת ביצפר זוועתי. באיזה כתה את?

SaintJohn

New member
הא! גם אני הייתי ברש"י../images/Emo9.gif

אבל לפני 10 שנים
וגם בתקופתי הוא לא היה תענוג

SaintJohn

New member
זה רק בגלל שאני סטודנט../images/Emo70.gif

את שאר 24 השנים שלי העברתי ברעננה

lollapalooza

New member
הא לא ידעתי ../images/Emo12.gif

חשבתי שאתה תושב ב"ש. גאון, למה אתה לא לומד באת"א.

SaintJohn

New member
אני לא גאון, כי...

...לא התקבלתי לאת"א
בנוסף לזה, גם קיבלתי פידבק חיובי על בן-גוריון מכל אחד ואחד שלמד שם וששאלתי אותו. בואי את ללמוד פה, זאת אוניברסיטה נהדרת. תשאלי אפילו את שלידיז
הייתי בכיף ממשיך את הנושא, אבל זה לא לפורום הזה

lollapalooza

New member
הלו הלו,

אני קובעת פה.
סתם, סבבה. העיקר שסבבה לך בבן גוריון. הא, גם אם הייתי רוצה לבלות את ימיי בבאר שבע (
וסליחה עם הבאר שבעים כמובן)- אין לכם שם חוג לקולנוע.

hen182

New member
וואלקום..:).. מממ..נצל"ש קטןטן...

יש איזה שיר, שג'ון מבצע בהופעה חייה בSlane castle , אירלנד. והוא עושה אותו לבד, זה הולך משהו כזה: baby, if the ......you come back to me. and baby...........you come back to stay שיר קצר כזה, אז, מישהו יודע על מה אני מדבר? ואיך קוראים לשיר הזה?

ממש לא!

הוואנה אפייר זה של הראמונס וכל הלהקה שרה אותו ביחד (גם לפני השיר פלי אומר שזה של הראמונס)... השיר שג'ון שר הוא MAYBY (נראה לי שככה כותבים) והוא שר אותו לבד...

למעלה