אהלן...

אהלן...

חייבת שתביעו דיעה על מה שאני מכניסה לפה. למשל היום (יום ממוצע): בבוקר: שוקו בשקית בקבוק דיאט קולה קפה הפוך (סוכרזית) צהריים: שניצל טבעול ברוקולי+2 טבעול בטטה וגבינה כאלה+פטריות חיות. 2 קלמנטינות פחית דיאט 7UP ערב: עוד נס קפה (סוכרזית)+ערגלית אחת מסכנה. מרק אינסטנט כזה+קצת נודלס אפרסמון תפוח תמר 2 כדורי גלידה (פונטצ' בננה אם זה מעניין) ההרגשה שלי היא או שאני חולת נפש ואוכלת שטויות כמו בהמה או שאני בסדר. חייבת ביקורת ממכם וכן- אני חולת פירות ופירות יבשים.

מאיר 231

New member
נשמע ממש מעט

וגם לא מכיל אבות מזון חיוניים כגון:בשר, ביצים, גבינות, קטניות וכו'... מה שיש לך זה בעיקר נוזלים ושטויות. ממליץ לך לשנות תפריט. לפחות תוסיפי ביצה או שניים, כף חומוס, לחם (לאן הוא נעלם בתפריט שלך?????????????????) וגם מוצרי בשר. דרך צלחה.

לא אוכלת לחם מאיר. לא אוהבת

זה סתם היה יום של שטויות בעיקר אבל בדר"כ אני אוכלת יותר פחמימות או ביצים. השאלה שלי היא כמה פירות אני אמורה לאכול ביום?

רון ו

New member
הפרי האסור

תאכלי כמה פירות שבא לך אם את נהנית ומרגישה טוב, בתנאי שסך הקלוריות יתאים לחישוב הכללי ולא על חשבון חלבונים - את כבר יודעת, ושומנים שחובה עליך לאכול כמו 2 כפות שמן זית או חופן אגוזים / או טחינה. ההמלצה היא 9 מנות פרי/ירק לנשים ו11 לגברים לפחות! לדיאטה עדיף להרבות בירקות מגוונים (פחות סוכר) רצוי גם שתחלקי את ארוחת הערב ל 2 ארוחות קטנות כדי לזרז את חילוף החומרים. לא חובה לאכול לחם בדיאטה למרות שזו פחמימה "קלה לשמוש"

דיעה

אם זהו יום ממוצע שלך אז נראה שהתזונה שלך לא מספיק מגוונת וחסרים בה מנות חלבון, שומן, ירקות ,גם פחמימות מורכבות את צורכת מעט. את אוהבת פירות ופירות יבשים ואם אינך סובלת מעודף משקל או סוכרת אז אינך מוגבלת באכילתם, בקיצור לא מעט ממרכיבי התפריט שלך אינם ממש מזינים אבל זו בטח לא סיבה להרגיש חולת נפש או בהמה....

למעלה