אהלן..... אני חדשה פה... סתם נראה לי שזה מקום נחמד לכתוב בו.. אז מה עושים עכשיו??
E EagleGirl New member 27/9/04 #1 אהלן..... אני חדשה פה... סתם נראה לי שזה מקום נחמד לכתוב בו.. אז מה עושים עכשיו??
ת תות15 New member 27/9/04 #2 היי גמאני חדש..../images/Emo9.gif ויש פה המון אנשים שאני מכיר..מוזררר אז למי שלא מכיר אותי.. אני עדי.. כמעט בן 16.. מאור יהודה.. וראשג"ד ה' בצופים..
היי גמאני חדש..../images/Emo9.gif ויש פה המון אנשים שאני מכיר..מוזררר אז למי שלא מכיר אותי.. אני עדי.. כמעט בן 16.. מאור יהודה.. וראשג"ד ה' בצופים..
ה האחמית New member 27/9/04 #3 יא אני מכירה אותך../images/Emo3.gif לודעת אם אתה מכיר אותי..אבל..היית פעם בחברויות לא?
W White TigeR New member 27/9/04 #6 ברוך הבא גם אתה../images/Emo66.gif../images/Emo65.gif אני מניחה שאתה לא מכיר אותי אלא אם כן שינית נייק או משהו כזה... אז בכל מקרה אני נעמה. ברוך הבא!
ברוך הבא גם אתה../images/Emo66.gif../images/Emo65.gif אני מניחה שאתה לא מכיר אותי אלא אם כן שינית נייק או משהו כזה... אז בכל מקרה אני נעמה. ברוך הבא!
L Loppy New member 1/10/04 #20 ברוכים הבאים../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif רק לשם ההבהרה - לפי הצלצול זה פורום, אחרי הצלצול - זה מוסד. אל תפחדו מהאנשים כאן, הם לא באמת ככה - כולם תחת השפעת תרופות כדי לנסות להחזירם למוטב.
ברוכים הבאים../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif רק לשם ההבהרה - לפי הצלצול זה פורום, אחרי הצלצול - זה מוסד. אל תפחדו מהאנשים כאן, הם לא באמת ככה - כולם תחת השפעת תרופות כדי לנסות להחזירם למוטב.
W White TigeR New member 27/9/04 #5 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif אני נעמה ואת יכולה להתחיל בלספר לנו קצת עליך. גיל? עיר? תחביבים?
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif אני נעמה ואת יכולה להתחיל בלספר לנו קצת עליך. גיל? עיר? תחביבים?
M MikeY fReAk New member 27/9/04 #7 שותקים.../images/Emo79.gif סתם, לא. תראי, כמעט כולם פה מטורפים. אז מכיוון שבכל אחד יש מטורף חבוי... את מוזמנת להישאר. אני אודליה
שותקים.../images/Emo79.gif סתם, לא. תראי, כמעט כולם פה מטורפים. אז מכיוון שבכל אחד יש מטורף חבוי... את מוזמנת להישאר. אני אודליה
E EagleGirl New member 28/9/04 #15 טוב אז אני אספר על עצמי.. קוראים לי סיון... בת 16 מפ"ת... אוהבת סטאנד אפ ולצאת עם חברים... טלוויזי,ה ספורט, סרטים.... מ-ו-ז-י-קה כמובן! מה עוד...? תשאלו שאלות...
טוב אז אני אספר על עצמי.. קוראים לי סיון... בת 16 מפ"ת... אוהבת סטאנד אפ ולצאת עם חברים... טלוויזי,ה ספורט, סרטים.... מ-ו-ז-י-קה כמובן! מה עוד...? תשאלו שאלות...