אהלן

jDaNiELLE

New member
אהלן

מישהו יכול לתת לי בבקשה קצת פירוט על עיבוי שפתיים? מה טווח המחירים, מה הדרכים לעשות את זה, ואם זה נכון שצריך כל פעם בכמה חודשים להזריק שוב... איפה נראה לכם יהיה הכי טוב לעשות?

עיבוי שפתיים

היי דניאל עיבוי ועיצוב שפתיים נעשה באמצעות הזרקת חומר לשפתיים, בהרדמה מקומית. החומרים משתנים, החל מסיליקון, וכלה בפרלן ורסטילן, חומרים מתכלים המחזיקים כשנה. אם תבחר/י בסיליקון, אין צורך לחזור על הטיפול כי הסיליקון אינו מתכלה. החומרים האחרים דורשים טיפולים נוספים מדי מספר חודשים עד שנה.

jDaNiELLE

New member
נניח ובחרתי סיליקון.

זה כרוך בחתכים? או שרק מזריקים וזהו? (ומהו טווח המחירים בבקשה..?)

עיבוי שפתיים

היי טיפולי עיצוב השפתיים תמיד כרוכים רק בהזקרות ולא בחתכים. מחירים נקבעים רק לאחר פגישת ייעוץ.

jDaNiELLE

New member
יש לכם אולי אתר עם

תמונות של עיבוי שפתיים שנעשה אצלכם?

jDaNiELLE

New member
ושוב,

למרות שברור לי שיש צורך בפגישת ייעוץ לקביעת מחיר סופי, הייתי רוצה לדעת מה טווח המחירים כדי לדעת אם בכלל אני יכולה להרשות לעצמי, ומכאן גם לקבוע פגישת ייעוץ.

jDaNiELLE

New member
שאלה אחרונה בהחלט

אצלכם ניתן לעשות הדמיית מחשב איך אראה אחרי ההזרקה?

jDaNiELLE

New member
(מצטערת, יש לי עוד אחת...)

פשוט אני לפני גיוס, וחשוב לי לדעת מה משך זמן ההחלמה.

עיבוי שפתיים

היי דניאל אין לנו תמונות לפני ואחרי עיבוי שפתיים, אבל את צודקת. נדאג שיהיו. בכל מקרה, תוכלי לדבר ו/או להיפגש עם מטופלות שעשו את הטיפול ברשת. מחיר נקבע רק לאחר פגישת ייעוץ ואין אפשרות לאמוד את המחירים לפניה. ברוב המקרים ההחלמה קצרה מאוד ולמעשה ההחלמה מתמצה בירידה בנפיחות השפתיים, שלוקחת מספר שעות עד מספר ימים.

zim3

New member
שאלה...

האם לאחר התכלות החומרים השפתיים חוזרות להיות כפי שהיו לפני הזרקת החומרים? או שהן משתנות (נהיות מקומטות וכו)

למעלה