אהלן.

LiveInACloud

New member
אהלן.

גיליתי את הפורום הזה רק לפני מספר דקות.. לא הבנתי ממש על איזה מוזיקה מדברים פה, קראתי את הודעת המנהל וזה עדיין לא הכי ברור.. מוזיקה אלטרנטיבית? איכותית? רוק? רוק כבד? ואולי הכל ביחד בעצם? בכל מקרה, אני אשמח להשאר ולראות קצת מה קורה פה. משהו אישי יותר - אני מאוד מעוניין להקשיב לדיסקים האחרונים של בלור ומיוז (במיוחד מיוז), מישהו יודע אם אפשר להשיג אותם (ובכלל דיסקים) במחיר מוזל איפשהו (באזור המרכז נגיד). קשה לי להשקיע בדיסק 70\80 שקל ואינטרנט מהיר (מותר להגיד?) אין לי. אתם קונים את הדיסקים שאתם מקשיבים להם? אה, מישהו מכיר אולי אתר שאפשר לשמוע כמה שניות מכל שיר מדיסקים מסויימים? (חוץ ממומה). טוב, שאלתי הרבה שאלות. אשמח אם תענו
יומטוב\לילטוב לכולם.

lollapalooza

New member
שלום ../images/Emo13.gif

ברוך הבא. את עניין המוזיקה בפורום אני עוד מנסה לפענח בעצמי
דיסקים בזול קונים בדיסק סנטר. (בדיזינגוף סנטר) מיוז מצויינים
מומלץ ביותר. חבל שאין לך אינטרנט מהיר אבל ממילא לא מדברים על הורדות... לילה טוב.

LiveInACloud

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אתם יודעת אולי כמה יעלה לי הדיסק של מיוז בחנות הזאת בדיזינגוף? (בערך?)

paradoxile

New member
אני יודע שאיפה שאני גר הוא עולה 69

אבל בדיסק סנטר זה בדרך כלל יותר זול

the papercut

New member
בקשר לאיזה מוזיקה מדברים פה

אז אם אני לא טועה מדברים פה מוזיקת מטאל כול השוגים למינהם(ויש המון) וגם אלט רוק( alt rock=רוק אלטרנטיבי)

NiKi†a

New member
שלום שלום ../images/Emo140.gif

ברוך הבא, אתה יכול (היית יכול) גם להכנס -לפה- ולשאול
בכל מקרה, הדיסק האחרון של מיוז עולה 60 שקל
בהחלט דיסק שווה ביותר, ומאוד מאוד מומלץ!
יש אותו בצליל, טאוור רקורד וב...זאוס משהו. כמובן שאני מקשיבים לדיסקים שאנו קונים, לשל מיוז אני מקשיבה 6-8 פעמים בשבוע (
)...נדמה לי שהדיסק הראשון עולה משהו עד 70 שקל. השני כנ"ל, והשלישי 60 :) יום טוף!

למעלה