אהלן

dogli3

New member
אהלן

עוד מישהי חדשה כאן :) אז כמו בכל מקום אני אציג את עצמי: קוראים לי רותם. אני בת 13 והרבה. מזל דגים-25.2 אוהבת לראות סדרות אקשן כמו "ווקר", "צוות לעניין", "פרוייקט X", "אפקט הפחד", "CSI" ו-"CSI מיאמי" אאא..ועוד הרבה. אני גרה בעיר קטנה סמוכה לחיפה- טירת כרמל. טלפון בבית 04- סתם, סתם... תחביבים- הרבה! ללמוד מתמטיקה ומדעים, אוהבת את הספורט וכל מה שסביבו (מחניים, כדורגל, כדורסל, הוקי, טניס שולחןוכל השאר), המחשב שלי- כמובן, שונאת את הטלוויזיה ואת העולם בחוץ. אם אתם רוצים לדעת עוד משהו עליי, תשאלו ואני אענה.

הי אני גם חדשה../images/Emo3.gif

יותר נכון ישנה.. פעם הישתתפתי גם בפורום הזה
ברוכה הבאה

DesertRose1

New member
ברוכות הבאות בנות!../images/Emo24.gif ../images/Emo11.gif

אני שמחה שהצתרפתן לפורום שלנו!!
תהנו לכן!!
ויש שרשור הכירות כאן בהמשך....תענו עליו אם בא לכן..

rds15

New member
ברוכות הבאות לשתיכן ../images/Emo24.gif

וואו שירן הפרסום שלך לפורום ממש עובד, כל הכבוד לך עוד קצת והפורום הזה לא יהיה כל כך מת וגיא לא יוכל להגיד שהפורום חרא

dogli3

New member
אהם..

אני הגעתי לכאן דרך מישהו שהוא לא יודע בכלל ולא דרך פרסום של שירן. ראיתי את שרשור ההיכרות אבל להגיב עליו תהיה סתם הקפצה מיותרת.

rds15

New member
לא נורא, עדיין הפרסום שלה לפורום

עוזר להביא הרבה אנשים חדשים

rds15

New member
את חייבת להפסיק לשים כל כך הרבה

אייקונים בהודעה אחת אפילו נטע לא שמה כל כך הרבה אייקונים שהיא עוד הייתה עושה את זה

rds15

New member
שאת שמה הודעה שמורכבת

רק מאיקונים ואת שמה חמש איקונים זה הרבה

אמנון23

New member
גם אני חדש כאן. קוראים לי אמנון

אוהב סדרות אקשן, הרבה הרבה אשקן. זה עושה טוב לנשמה. בכל אופן, שלום רב לכל חברי הפורום. מדי פעם אשמח לקפוץ לביקור בפורום, וגם להיתדעכן במה שהולך פה. ואני בן 23 למי שמעוניין לשמוע.

DesertRose1

New member
ברוך הבא אמנו!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ../images/Emo11.gif

יש שרשור הכירות שם בהמשך... אתה מוזמם לענות עליו.

למעלה