אהלן....

אהלן....

מה קורה? מז"ט על הפורום החדש. כן זה אני.... זה השם שלי בתפוז. ואיך, איך אני כותב בלי משקפיים... אההההה????

אצלי הכל טוב

כן זה עובד. האמת - השבוע לא היה קל. הניתוח עצמו 10 דקות ולא מרגישים כלום. אח"כ במשך 3-4 שעות מציק ושורף בעיניים, אבל לא נורא. הבעיה היא שאח"כ.... במשך שבוע - לא רואים טוב. מצד אחד - המשקפיים לא מתאימות, אבל עדיין המספר לא מתייצב. אז שבוע - אני לא נוהג, אבל לעבוד.... אין ברירה, וזה מעייף
. אבל עכשיו, כבר די בסדר..... התיצבות סופית של הראיה צפויה עד תחילת השבוע הבא (לפי הרופא לפחות). מעבר לזה... עברנו לגור יחד, ובינתיים הכל נפלא. קצת צריך להתרגל לעניין ופתאום הדברים בבית זזים ואפילו יש מפות על השולחן

קסם ../images/Emo28.gif

רק שימשיך, ואני מזכירה לך- לא לשכוח להוריד את כיסוי האסלה :) שבת שלום

אוף אתן עם האסלה שלכן....

אף פעם לא הבנתי את הדרישה הזאת, ואף פעם לא עמדתי בה. מי אמר לכן שהמקום של הקרש הוא למטה אהההה???? מי שהמציא את האסלה זה גבר! והמקום המקורי האולטימטיבי והטבעי הוא למעלה! תתמודדו ותזכרו להרים את הקרש אחריכן בכל פעם.....

לא נכנסת לסוגיית האסלות

(גם לא זוכרת בכלל את הפרינציפ במצבי המתבודד) אבל דורון בלי כוכב? בלי כוכב? למה בלי כוכב? אם כבר עדיף עם, לא? טוב שבאת בילי עם פיה ונצנצים לרוב

בשביל כוכב לא צריך שם ....

בצ'אט של תפוז, אם אין לך שם שמור במערכת - השם מופיע עם כוכב... ככה שכשיש שם שמור - אין כוכב
אז אני בלי.....

noa128

New member
בוקר טוב דורון ../images/Emo13.gif

קודם כל מזל"ט בחזרה.. יפה לך בלי המשקפיים - סוף סוף רואים את הפנים
האמת שזה חלום שלי לעשות כזה ניתוח, אבל הפחד מנצח במקרה הזה - לא יכולה להשתחרר מהחשש הקל שאת הפשלה אחת למיליון שיש לרופא הזה בקריירה שלו - הוא יעשה דפקא על העיניים שלי.... - ובהיעדר נכסים אחרים הן תופסות אצלי מקום מכובד ברשימה - אז לא רואות פיקס, אי אפשר לקבל הכל בחיים... כיף לשמוע אותך נינוח ומחייך. ובוא תישאר איתנו קצת, יומטוף, נועה

לרגע חשבתי כבר שהנה...

...הנה אני הולך סוף סוף להבין את ענין הקרש של האסלה... ואז טראח הוא בדיוק נפל.

למעלה